Gravad laks med citronrasp og sennepscreme
                                
                                     15 min
                                
                        
                    
                
                    •
                    
            
        &format=webp) 
    Hurtig og velsmagende forret, som indeholder både det søde og det sure, det bløde og det sprøde - og så tager retten sig ovenikøbet smukt ud. Både den gravad laks og sennepsdressing nu i ny forklædning.
Ingredienser
| 
                                            
                                                    1 dl
                                                Pankorasp
                                            
                                     | |
|---|---|
| 
                                            
                                                    1 spsk
                                                Fintrevet citronskal (usprøjtet)
                                            
                                     | |
| 
                                            
                                                    1 dl
                                                Finthakket frisk dild
                                            
                                     | |
| 
                                            
                                                    1 dl
                                                Finthakket frisk basilikum
                                            
                                     | |
| 
                                            
                                                    25 g
                                                Smør
                                            
                                     | 
| 
                                            
                                                    300 g
                                                Gravad laks i skiver
                                            
                                     | |
|---|---|
| 
                                            
                                                    1
                                                Citron (usprøjtet) i halve skiver
                                            
                                     | 
Sennepscreme
| 
                                            
                                                    ½ dl
                                                Dilddressing (rævesovs)
                                            
                                     | |
|---|---|
| 
                                            
                                                    1 dl
                                                Creme fraiche
                                            
                                     | |
| 
                                            
                                                    ¼ tsk
                                                Groft salt
                                            
                                     | 
Tilbehør
| 
                                            
                                                    300 g
                                                Landbrød
                                            
                                     | 
|---|
Sådan gør du
Sennepscreme
Tips til opskriften
Vi ved, at det tit er de små ting, der gør forskellen i køkkenet. Derfor deler vi de tips, vi selv bruger, når vi laver mad og udvikler opskrifter.
Du kan portionsanrette den gravad laks evt. på et salatblad - det er ca. 2 skiver laks til hver. Du kan sagtens bruge den citron, du har revet skallen af som pynt. Når citronen er skåret i skiver gør det ikke den store forskel.
Næringsindhold, pr 100 g
Energiindhold:
910 kJ / 217 kcal
Energifordeling
| Energi pr 100 g | |
|---|---|
| Fiber: | 1,3 g | 
| Protein: | 9,4 g | 
| Fedt: | 10,8 g | 
| Kulhydrat: | 20,6 g | 
 
     
    &format=webp) 
     
    &format=webp) 
    &format=webp) 
    &format=webp) 
     
    