Laksebøffer med tatarsauce
45 min
•
En dejlig let og farverig ret med masser af krydderurter. Tatarsaucen giver et fint kraftigt modspil til den milde fisk og grøntsagerne.
Ingredienser
Tatarsauce
3
Hårdkogte æg
|
|
---|---|
100 g
Cornichoner
|
|
4 spsk
Kapers uden lage
|
|
½ liter
Creme fraiche
|
|
1 dl
Finthakket bredbladet persille
|
|
2 spsk
Dijonsennep
|
|
1 tsk
Sukker
|
1 liter
Vand
|
|
---|---|
1 tsk
Groft salt
|
|
1 kg
Skrabede nye kartofler
|
|
4
Rødløg i kvarte (ca. 300 g)
|
|
6
Flækkede, skrabede gulerødder - gerne med lidt top (ca. 200 g)
|
|
2
Fennikler i skiver (ca. 300 g)
|
|
200 g
Frosne grønne bønner
|
|
25 g
Smør
|
|
1 dl
Hakkede krydderurter, fx bredbladet persille, basilikum, dild og purløg
|
Laksebøffer
900 g
Renset laksefilet uden skind
|
|
---|---|
2 dl
Hakkede krydderurter, fx bredbladet persille, basilikum, dild og purløg
|
|
2 tsk
Citronpeber
|
|
25 g
Smør
|
Sådan gør du
Tatarsauce
Laksebøffer
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
17817 kJ / 4258 kcal
Næringsindhold pr. 100g
365 kJ / 87 kcal
Energifordeling
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1 g |
Protein: | 24 % | 5,2 g |
Kulhydrat: | 21,2 % | 4,6 g |
Fedt: | 54,8 % | 5,4 g |
Relateret video
Hvordan koger man nye kartofler
Se her hvordan du koger nye kartofler. Karolines Køkkenskole viser dig, hvordan du nænsomt koger nye kartofler - så smag og konsistens giver den helt rigtige smag af sommer.