Grillede grøntsager og kylling med mayo

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(5 vurderinger)

30 min

Den friske hjemmelavede mayo passer godt til sommerens mange grillretter.

Ingredienser

Antal portioner

Mayo

  • ½ tsk rapsolie
  • 4 kyllingefileter (ca. 550 g)
  • ½ tsk groft salt
  • friskkværnet peber
  • 6 zittauerløg i både (ca. 400 g)
  • 6 tomater i både (ca. 400 g)
  • 1 tsk groft salt
  • friskkværnet peber
  • 100 g blandede babysalatblade

Tilbehør

  • 240 g landbrød

Sådan gør du

Sådan gør du

Mayo

Vend forsigtigt alle ingredienserne sammen i en skål og stil "mayo"en" tildækket i køleskabet i mindst 15 min. Smag til.

Pensl imens en grillpande med olie og lad panden blive godt varm. Grill kyllingefileterne ca. 5 min. på hver side og drys med salt og peber. Tag kødet af panden og lad det hvile tildækket. Kom løgene i panden og grill dem i ca. 2 min. Skub løgene lidt til side i panden og tilsæt tomater, salt og peber. Steg i yderligere ca. 1 min.

Læg en krans af salatblade i et fad. Anret de lune grøntsager i fadet og server straks sammen med de grillstegte kyllingefileter, mayo og brød.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 8260 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 27 g
  • Protein: 32 %
  • Kulhydrat: 38 %
  • Fedt: 30 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: