

Grillede grøntsager og kylling med mayo
30 min
Den friske hjemmelavede mayo passer godt til forårets og sommerens mange grillretter.
Ingredienser
Antal portioner
Mayo
-
2½ dl Karolines Køkken® Græsk inspireret yoghurt 10%
- 1 æggeblomme (ca. 1 spsk)
- 1 spsk sød fransk sennep
- ½ tsk tørret estragon
- ¼ tsk sukker
- ½ tsk groft salt
- friskkværnet peber
- 1 tsk rapsolie
- 4 kyllingefileter (ca. 550 g)
- ½ tsk groft salt
- friskkværnet peber
- 6 zittauerløg i både (ca. 400 g)
- 6 tomater i både (ca. 400 g)
- 1 tsk groft salt
- friskkværnet peber
- 100 g blandede babysalatblade
Tilbehør
- 240 g landbrød
Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000
Sådan gør du
Sådan gør du
Mayo
Vend forsigtigt alle ingredienserne sammen i en skål og stil "mayo'en" tildækket i køleskabet i mindst 15 min. Smag til.
Lad en grillpande blive godt varm. Vend kyllingefileterne med olie og grill dem ca. 5 min. på hver side. Drys med salt og peber, tag kødet af panden og lad det hvile tildækket. Kom løgene i panden og grill dem i ca. 2 min. Skub løgene lidt til side i panden og tilsæt tomater, salt og peber. Steg i yderligere ca. 1 min.
Læg en krans af salatblade i et fad. Anret de lune grøntsager i fadet og server straks sammen med de grillstegte kyllingefileter, mayo og brød.
Næringsindhold
- Energiindhold for hele retten: 8190 kJ
- Energifordeling:
- Fiber: 27 g
- Protein: 35 %
- Kulhydrat: 38 %
- Fedt: 27 %