Grillede grøntsager og kylling med mayo

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(5 vurderinger)

30 min

Den friske hjemmelavede mayo passer godt til forårets og sommerens mange grillretter.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

Mayo

  • 1 tsk rapsolie
  • 4 kyllingefileter (ca. 550 g)
  • ½ tsk groft salt
  • friskkværnet peber
  • 6 zittauerløg i både (ca. 400 g)
  • 6 tomater i både (ca. 400 g)
  • 1 tsk groft salt
  • friskkværnet peber
  • 100 g blandede babysalatblade

Tilbehør

  • 240 g landbrød

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Mayo

Vend forsigtigt alle ingredienserne sammen i en skål og stil "mayo'en" tildækket i køleskabet i mindst 15 min. Smag til.

Lad en grillpande blive godt varm. Vend kyllingefileterne med olie og grill dem ca. 5 min. på hver side. Drys med salt og peber, tag kødet af panden og lad det hvile tildækket. Kom løgene i panden og grill dem i ca. 2 min. Skub løgene lidt til side i panden og tilsæt tomater, salt og peber. Steg i yderligere ca. 1 min.

Læg en krans af salatblade i et fad. Anret de lune grøntsager i fadet og server straks sammen med de grillstegte kyllingefileter, mayo og brød.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 8190 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 27 g
  • Protein: 35 %
  • Kulhydrat: 38 %
  • Fedt: 27 %

Print

Kilde:

Andre gode forslag