8 - 10 min. ved 275° - varmluft.
Du kan skrue op og ned for styrken på kartoffelpizzaen ved hjælp af chili. Friske chilier i skiver, syltede jalapenos fra glas eller tørrede chiliflager - vælg din favorit. Du kan med fordel salte kartoffelskiver,ne det trækker væden ud af kartoflerne og gør dem mindre fugtige.
12353 kJ / 2952 kcal
852 kJ / 204 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,4 g |
Protein: | 12,3 % | 6,1 g |
Kulhydrat: | 51,9 % | 26 g |
Fedt: | 35,8 % | 8,2 g |
2 spsk
Olivenolie
|
|
---|---|
1 spsk
Sambal oelek eller chilipasta
|
|
1
Knust fed hvidløg
|
2
Pizzadeje (ca. 600 g)
|
|
---|---|
600 g
Kartofler i meget tynde skiver
|
|
3 spsk
Olivenolie
|
|
3 spsk
Finthakket frisk rosmarin
|
|
1½ tsk
Flagesalt
|
|
150 g
Mozzarellaost i tern
|
Små bløde rosmarinkviste
|
|
---|---|
Flagesalt
|
|
Groftkværnet peber
|