Grillede koteletter og blomkål
30 min
•
&format=webp)
De grillede koteletter bliver ekstra lækre af at være svøbt i bacon. Og blomkålen får en fin intens smag, når den også bliver grillet, fremfor at blive kogt.
Ingredienser
Koteletter og blomkål
4
Tynde grisekoteletter uden fedtkant (ca. 350 g)
|
|
---|---|
Friskkværnet peber
|
|
8 skiver
Bacon - tyndt skåret (ca. 125 g)
|
|
1
Renset blomkål (ca. 750 g)
|
|
1 tsk
Olivenolie
|
|
½ tsk
Flagesalt
|
Flødedressing
¼ liter
Madlavningsfløde
|
|
---|---|
2 spsk
Friskpresset citronsaft
|
|
¾ tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
Gremolata
1 dl
Hakket bredbladet persille
|
|
---|---|
1
Stort finthakket fed hvidløg
|
|
2 tsk
Fintrevet citronskal (usprøjtet)
|
1 dl
Kapers uden lage (ca. 60 g)
|
---|
Tilbehør
1 kg
Kogte små nye kartofler
|
---|
Sådan gør du
Koteletter og blomkål
Flødedressing
Gremolata
Næringsindhold, pr 100 g
Energiindhold:
347 kJ / 83 kcal
Energifordeling
Energi pr 100 g | |
---|---|
Fiber: | 1,2 g |
Protein: | 5 g |
Fedt: | 3,5 g |
Kulhydrat: | 7,8 g |
