Grillede tigerrejer med spinatsauce
30 min

Grillede tigerrejer med spinatsauce

Skøn pastaret med smag af frisk lime, ingefær og hvidløg.
Bedømmelse (7 vurderinger)

Min bedømmelse:

Grillede tigerrejer med spinatsauce

Skøn pastaret med smag af frisk lime, ingefær og hvidløg.

Antal portioner

Marinade

  • 1 spsk olivenolie
  • 1½ spsk sojasauce
  • 4 spsk friskpresset limesaft
  • 1½ tsk fintrevet limeskal (usprøjtet)
  • 250 g pillede rå tigerrejer
  • 8 cherrytomater
  • 6 træspyd
  • et nip havsalt, fx maldon

Spinatsauce

  • 2 liter vand
  • 2 tsk groft salt
  • 250 g frisk pasta, fx fettucini

Fremgangsmåde:

Marinade

Bland olivenolie, soja, limesaft og -skal sammen og tilsæt rejerne. Lad dem marinere tildækket i ca. 15 min. i køleskabet.

Lad en grillpande blive godt varm. Kom tomater og rejer på spyd. Steg tomaterne i ca. 5 min. - vend dem af og til. Tag dem af panden og drys dem med salt. Steg rejerne i ca. 2 min. på hver side.

Spinatsauce

Bring imens saucen i kog under omrøring og tilsæt spinat, hvidløg og de øvrige ingredienser. Varm spinatsaucen godt igennem og smag til.

Bring vand tilsat lidt salt i kog, og kog pastaen ved kraftig varme og uden låg i ca. 2 min. Pastaen skal være mør - uden at være blød. Hæld pastaen til afdrypning.

Ved serveringen

Anret pasta med spinatsauce i et lille dybt fad. Læg herpå grillede tigerrejer og cherrytomater.

Kilde:

Produkter i opskriften

  • Energiindhold for hele retten: 5800 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 8,4 g
  • Protein: 26 %
  • Kulhydrat: 51 %
  • Fedt: 23 %
Print