Grillede tigerrejer med spinatsauce

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(15 vurderinger)

30 min

Skøn pastaret med smag af frisk lime, ingefær og hvidløg.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

Marinade

  • 1 spsk olivenolie
  • 1½ spsk sojasauce
  • 4 spsk friskpresset limesaft
  • 1½ tsk fintrevet limeskal (usprøjtet)
  • 250 g pillede rå tigerrejer
  • 8 cherrytomater
  • 6 træspyd
  • et nip havsalt, fx maldon

Spinatsauce

  • 2 liter vand
  • 2 tsk groft salt
  • 250 g frisk pasta, fx fettucini

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Marinade

Bland olivenolie, soja, limesaft og -skal sammen og tilsæt rejerne. Lad dem marinere tildækket i ca. 15 min. i køleskabet.

Lad en grillpande blive godt varm. Kom tomater og rejer på spyd. Steg tomaterne i ca. 5 min. - vend dem af og til. Tag dem af panden og drys dem med salt. Steg rejerne i ca. 2 min. på hver side.

Spinatsauce

Bring imens saucen i kog under omrøring og tilsæt spinat, hvidløg og de øvrige ingredienser. Varm spinatsaucen godt igennem og smag til.

Bring vand tilsat lidt salt i kog, og kog pastaen ved kraftig varme og uden låg i ca. 2 min. Pastaen skal være mør - uden at være blød. Hæld pastaen til afdrypning.

Ved serveringen

Anret pasta med spinatsauce i et lille dybt fad. Læg herpå grillede tigerrejer og cherrytomater.

Sådan håndterer du frisk ingefær

Ingefær er roden til en masse godt. Karolines Køkkenskole viser én metode til, hvordan du håndterer frisk ingefær.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 5800 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 8,4 g
  • Protein: 26 %
  • Kulhydrat: 51 %
  • Fedt: 23 %

Print

Kilde:

Andre gode forslag