Grillede tigerrejer med spinatsauce

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(15 vurderinger)

30 min

Skøn pastaret med smag af frisk lime, ingefær og hvidløg.

Ingredienser

Antal portioner

Marinade

  • 1 spsk olivenolie
  • 1½ spsk sojasauce
  • 4 spsk friskpresset limesaft
  • 1½ tsk fintrevet limeskal (usprøjtet)
  • 250 g pillede rå tigerrejer
  • 8 cherrytomater
  • 6 træspyd
  • et nip havsalt, fx maldon

Spinatsauce

  • 2 liter vand
  • 2 tsk groft salt
  • 250 g frisk pasta, fx fettucini

Sådan gør du

Sådan gør du

Marinade

Bland olivenolie, soja, limesaft og -skal sammen og tilsæt rejerne. Lad dem marinere tildækket i ca. 15 min. i køleskabet.

Lad en grillpande blive godt varm. Kom tomater og rejer på spyd. Steg tomaterne i ca. 5 min. - vend dem af og til. Tag dem af panden og drys dem med salt. Steg rejerne i ca. 2 min. på hver side.

Spinatsauce

Bring imens saucen i kog under omrøring og tilsæt spinat, hvidløg og de øvrige ingredienser. Varm spinatsaucen godt igennem og smag til.

Bring vand tilsat lidt salt i kog, og kog pastaen ved kraftig varme og uden låg i ca. 2 min. Pastaen skal være mør - uden at være blød. Hæld pastaen til afdrypning.

Ved serveringen

Anret pasta med spinatsauce i et lille dybt fad. Læg herpå grillede tigerrejer og cherrytomater.

Sådan håndterer du frisk ingefær

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 5800 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 8,4 g
  • Protein: 26 %
  • Kulhydrat: 51 %
  • Fedt: 23 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: