Grillet ananas med yoghurt-is

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(2 vurderinger)

30 min

Grillet ananas er rigtig godt til dessert. Læg din ananas på grillen og servér varm ananas, ristet kokos og svalende is med kardemomme - mums!

Ingredienser

Antal portioner

  • 1 dl kokosmel
  • 1 frisk, moden ananas (ca. 1 kg)
  • 15 g smør - smeltet

Sådan gør du

Sådan gør du

Rist kokosmelet i en tør pande ved jævn varme i ca. 3 min. - eller til det er gyldent.

Del ananassen i kvarte og pensl med smør. Grill ananasstykkerne i ca. 3 min. på hver side på havegrillen. Eller grill dem i ovnen.

Knus kardemommefrøene fint. Pisk isen blød og pisk det syrnede produkt heri sammen med kardemomme. Drys det ristede kokosmel over de grillede ananas og server straks.

Grill - i ovn

Ca. 10 min.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 5740 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 12,1 g
  • Protein: 8 %
  • Kulhydrat: 39 %
  • Fedt: 53 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: