Grillet ananas med yoghurt-is

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(2 vurderinger)

30 min

Grillet ananas er rigtig godt til dessert. Læg din ananas på grillen og servér varm ananas, ristet kokos og svalende is med kardemomme - mums!

Ingredienser

Antal portioner

  • 1 dl kokosmel
  • 1 frisk, moden ananas (ca. 1 kg)
  • 15 g smør - smeltet

Sådan gør du

Sådan gør du

Rist kokosmelet i en tør pande ved jævn varme i ca. 3 min. - eller til det er gyldent.

Del ananassen i kvarte og pensl med smør. Grill ananasstykkerne i ca. 3 min. på hver side på havegrillen. Eller grill dem i ovnen.

Knus kardemommefrøene fint. Pisk isen blød og pisk det syrnede produkt heri sammen med kardemomme. Drys det ristede kokosmel over de grillede ananas og server straks.

Grill i ovn

Ca. 10 min.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 5170 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 12,1 g
  • Protein: 13 %
  • Kulhydrat: 43 %
  • Fedt: 44 %

Tilbage

Test din viden om Halloumi og vind!

Test din viden om Halloumi og deltag i konkurrencen om en burger-grill, der er ideel til at fremtrylle en burger af de helt gode.

Quiz med her

Konkurrence

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Med Karolines Køkken® app’en får du let adgang til alle opskrifterne fra karolineskøkken.dk. Her er tusindvis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted, så du altid har inspiration og hjælp til dagens madlavning lige ved hånden.

Læs mere og download

Ny, forbedret app

Print

Kilde: