Grillet flanksteak med rosmarin og chilidressing

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(2 vurderinger)

45 min

Kødet griller, mens du snitter grøntsagerne til salaten og rører dressingen. Bum og der er mad til hele banden.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

Dressing

American coleslaw med edamame

  • 300 g groftsnittet spidskål
  • 4 groftrevne gulerødder (ca. 200 g)
  • 100 g fintsnittet bladselleri
  • 2 appelsiner i fileter (ca. 200 g)
  • 150 g edamamebønner (sojabønner)
  • 1 flanksteak (ca. 300 g)
  • 1 tsk rapsolie
  • 1 spsk friske rosmarinblade
  • 1 tsk groft salt
  • friskkværnet peber

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Dressing

Rør fraiche, appelsinsaft, sennep, ketchup og tabasco sammen. Lad dressingen trække indtil salaten er klar.

American coleslaw med edamame

Bland spidskål, gulerødder, bladselleri, appelsin og bønner sammen. Rør dressingen heri og smag til.

Gnid kødet med olie, rosmarin, salt og peber. Grill kødet ca. 3 min. på hver side og lad det trække tildækket lige så længe, før du skærer det i tynde skiver. Husk at skære på tværs af kødets fibre. Server til coleslaw.

Tip

Du kan også servere salat og dressing hver for sig.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 4390 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 25,4 g
  • Protein: 38 %
  • Kulhydrat: 32 %
  • Fedt: 30 %

Print

Kilde:

Andre gode forslag