Grillet halloumi med bagt rodfrugtsalat
45 min
•
Dejlig nem ret med masser af grønt og god smag fra den grillede halloumi ost.
Ingredienser
|
400 g
Kartofler i mindre stykker
|
|
|---|---|
|
3
Rødbeder i mindre stykker (ca. 300 g)
|
|
|
4
Gulerødder i mindre stykker (ca. 300 g)
|
|
|
1 tsk
Groft salt
|
|
240 g
Perlespelt (ca. 3 dl)
|
|
|---|---|
|
3 dl
Vand
|
|
|
¾ tsk
Groft salt
|
Dressing
|
1 spsk
Olivenolie
|
|
|---|---|
|
1 spsk
Hvid balsamicoeddike
|
|
|
1 spsk
Dijonsennep
|
|
|
1 spsk
Vand
|
|
|
¼ tsk
Groft salt
|
|
|
Friskkværnet peber
|
|
200 g
Halloumi ost
|
|
|---|---|
|
2 dl
Grofthakket bredbladet persille
|
Tilbehør
|
250 g
Hytteost
|
|---|
Sådan gør du
Dressing
Næringsindhold, pr 100 g
Energiindhold:
467 kJ / 112 kcal
Energifordeling
| Energi pr 100 g | |
|---|---|
| Fiber: | 1,9 g |
| Protein: | 5,6 g |
| Fedt: | 3,3 g |
| Kulhydrat: | 14,7 g |