Grillet laks med sprød salat
30 min
•
Dejlig enkel grillmad med god balance mellem den fede fisk og den syrlige salat.
Ingredienser
Dressing
|
2 spsk
Friskpresset citronsaft
|
|
|---|---|
|
1 spsk
Jomfruolivenolie
|
|
|
1 spsk
Vand
|
|
|
2 tsk
Flydende honning
|
|
|
¾ tsk
Groft salt
|
|
|
Friskkværnet peber
|
Sprød salat
|
200 g
Radiser
|
|
|---|---|
|
200 g
Rød spidskål
|
|
|
200 g
Skrællet glaskål eller kinaradise
|
|
|
200 g
Blomkål
|
|
|
150 g
Salatost i tern
|
|
4
Laksefileter med skind (ca. 500 g)
|
|
|---|---|
|
½ tsk
Groft salt
|
|
|
Friskkværnet peber
|
Tilbehør
|
250 g
Ristet rugbrød
|
|---|
Pynt
|
Purløg
|
|---|
Sådan gør du
Dressing
Sprød salat
Næringsindhold, pr 100 g
Energiindhold:
553 kJ / 132 kcal
Energifordeling
| Energi pr 100 g | |
|---|---|
| Fiber: | 2,1 g |
| Protein: | 8,4 g |
| Fedt: | 7 g |
| Kulhydrat: | 8,9 g |