Grillet pariserbøf med blå- og hvidskimmelost

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(23 vurderinger)

15 min

Er det tid til noget lækkert? Så er det tid til en grillet pariserbøf med blå- og hvidskimmelost. Prøv selv opskriften og opdag, hvor nemt det er.

Ingredienser

Antal portioner

Sådan gør du

Sådan gør du

Fordel oksekødet på toastbrødene i et jævnt lag og krydr med salt og peber. Lad smørret blive gyldent i en pande og steg bøfferne, først med kødsiden nedaf i ca. 4 min. derefter med brødsiden nedad i ca. 3 min. Skær osten i 4 store skiver og læg en skive ost på hver af de færdigstegte pariserbøffer. Pynt med løgringe og karse og server straks evt. med ekstra salat.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 7500 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 8,2 g
  • Protein: 32 %
  • Kulhydrat: 17 %
  • Fedt: 51 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: