Grillet steak med dildpestosmør
45 min

Grillet steak med dildpestosmør

Dildpestosmørret giver det grillede kød en herlig smag af sommer.
Bedømmelse (10 vurderinger)

Min bedømmelse:

Grillet steak med dildpestosmør

Dildpestosmørret giver det grillede kød en herlig smag af sommer.

Antal portioner
  • 25 g smør
  • 2 tsk worcestershiresauce
  • 1 tsk groft salt
  • 4 bøffer af oksefilet eller entrecote

Dildpestosmør

Pynt

  • friske dildkviste

Tilbehør

  • 1 kg bagte, små kartofler, fx nix pille
  • 300 g grøn salat
  • både af citroner

Fremgangsmåde:

Lad smørret smelte ved svag varme i en gryde sammen med worcestershiresauce og salt. Pensl bøfferne med smørblandingen.

Dildpestosmør

Rør smørret luftigt og vend ost, hvidløg, dild og nødder i. Stil smørret tildækket i køleskabet indtil servering.

Kom bøfferne på havegrillen eller på en grillpande. Grill bøfferne 2 - 3 min. på hver side og server dem sammen med dildpestosmør, bagte kartofler og grøn salat.

Kilde:

Produkter i opskriften

  • Energiindhold for hele retten: 14810 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 20,8 g
  • Protein: 17 %
  • Kulhydrat: 25 %
  • Fedt: 58 %
Print