Grillet steak med dildpestosmør

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(11 vurderinger)

45 min

Dildpestosmørret giver det grillede kød en herlig smag af sommer.

Ingredienser

Antal portioner

  • 25 g smør
  • 2 tsk worcestershiresauce
  • 1 tsk groft salt
  • 4 bøffer af oksefilet eller entrecote

Dildpestosmør

Pynt

  • frisk dildkvist

Tilbehør

  • 1 kg bagte, små kartofler, fx nix pille
  • 300 g grøn salat
  • både af citron (usprøjtet)

Sådan gør du

Sådan gør du

Lad smørret smelte ved svag varme i en gryde sammen med worcestershiresauce og salt. Pensl bøfferne med smørblandingen.

Dildpestosmør

Rør smørret luftigt og vend ost, hvidløg, dild og nødder i. Stil smørret tildækket i køleskabet indtil servering.

Kom bøfferne på havegrillen eller på en grillpande. Grill bøfferne 2 - 3 min. på hver side og server dem sammen med dildpestosmør, bagte kartofler og grøn salat.

Sådan steger du den perfekte bøf

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 14810 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 20,8 g
  • Protein: 17 %
  • Kulhydrat: 25 %
  • Fedt: 58 %

Tilbage

Test din viden om Halloumi og vind!

Test din viden om Halloumi og deltag i konkurrencen om en burger-grill, der er ideel til at fremtrylle en burger af de helt gode.

Quiz med her

Konkurrence

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Med Karolines Køkken® app’en får du let adgang til alle opskrifterne fra karolineskøkken.dk. Her er tusindvis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted, så du altid har inspiration og hjælp til dagens madlavning lige ved hånden.

Læs mere og download

Ny, forbedret app

Print

Kilde: