Grillet steak med dildpestosmør

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(11 vurderinger)

45 min

Dildpestosmørret giver det grillede kød en herlig smag af sommer.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Ingredienser

Antal portioner

  • 25 g smør
  • 2 tsk worcestershiresauce
  • 1 tsk groft salt
  • 4 bøffer af oksefilet eller entrecote

Dildpestosmør

Pynt

  • frisk dildkvist

Tilbehør

  • 1 kg bagte, små kartofler, fx nix pille
  • 300 g grøn salat
  • både af citron (usprøjtet)

Sådan gør du

Sådan gør du

Lad smørret smelte ved svag varme i en gryde sammen med worcestershiresauce og salt. Pensl bøfferne med smørblandingen.

Dildpestosmør

Rør smørret luftigt og vend ost, hvidløg, dild og nødder i. Stil smørret tildækket i køleskabet indtil servering.

Kom bøfferne på havegrillen eller på en grillpande. Grill bøfferne 2 - 3 min. på hver side og server dem sammen med dildpestosmør, bagte kartofler og grøn salat.

Sådan steger du den perfekte bøf

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 14810 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 20,8 g
  • Protein: 17 %
  • Kulhydrat: 25 %
  • Fedt: 58 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde:

Andre gode forslag