Grillet steak med dildpestosmør

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(11 vurderinger)

45 min

Dildpestosmørret giver det grillede kød en herlig smag af sommer.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

  • 25 g smør
  • 2 tsk worcestershiresauce
  • 1 tsk groft salt
  • 4 bøffer af oksefilet eller entrecote

Dildpestosmør

Pynt

  • frisk dildkvist

Tilbehør

  • 1 kg bagte, små kartofler, fx nix pille
  • 300 g grøn salat
  • både af citron (usprøjtet)

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Lad smørret smelte ved svag varme i en gryde sammen med worcestershiresauce og salt. Pensl bøfferne med smørblandingen.

Dildpestosmør

Rør smørret luftigt og vend ost, hvidløg, dild og nødder i. Stil smørret tildækket i køleskabet indtil servering.

Kom bøfferne på havegrillen eller på en grillpande. Grill bøfferne 2 - 3 min. på hver side og server dem sammen med dildpestosmør, bagte kartofler og grøn salat.

Sådan steger du den perfekte bøf

Vil du servere en mør og saftig bøf er kvaliteten altafgørende. Karolines Køkkenskole viser her én metode til, hvordan du udvælger og steger en bøf, så den bliver helt perfekt.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 14810 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 20,8 g
  • Protein: 17 %
  • Kulhydrat: 25 %
  • Fedt: 58 %

Print

Kilde:

Andre gode forslag