Grillstegt multe med sprøde grøntsager
45 min
•
Multen er en meget lækker fisk... Fast i kødet og alligevel saftig. På grillen bliver den ekstra god. Og sammen med de sprøde grøntsager og en lækker dip er der lagt op til et rigtig smovse måltid.
Ingredienser
Dip
2½ dl
Creme fraiche
|
|
---|---|
50 g
Finthakket rød peberfrugt
|
|
1 spsk
Koncentreret tomatpuré
|
|
1 tsk
Groft salt
|
|
1 tsk
Mild paprika
|
|
¾ tsk
Stødt chili
|
|
½ tsk
Cayennepeber
|
|
½ tsk
Sukker
|
Chilimarinade
4 spsk
Finkhakket grøn chilipeber
|
|
---|---|
3
Store hakkede fed hvidløg
|
|
2 tsk
Fintrevet limeskal (usprøjtet)
|
|
1 dl
Friskpresset limesaft
|
1 dåse
Kidneybønner (ca. 420 g)
|
|
---|---|
½ tsk
Groft salt
|
|
1 dl
Hakket frisk koriander
|
|
150 g
Slikærter
|
|
200 g
Radiser i halve
|
|
300 g
Blomkål i små buketter
|
|
300 g
Cantaloupemelon i tern
|
600 g
Rensede multefileter med skind
|
|
---|---|
1 tsk
Groft salt
|
Tilbehør
200 g
Grillede fuldkornspitabrød
|
---|
Sådan gør du
Dip
Chilimarinade
Tip
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
8997 kJ / 2150 kcal
Næringsindhold pr. 100g
339 kJ / 81 kcal
Energifordeling
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 2,4 g |
Protein: | 36,6 % | 7,3 g |
Kulhydrat: | 40,2 % | 8 g |
Fedt: | 23,2 % | 2,1 g |