Grillstegte makreller og majskolber
35 min
•
Lækre saftige makreller fra grillen, sprøde majskolber og tomatsalat....essensen af sensommer i Danmark.
Ingredienser
Dildfrødressing
|
2½ dl
Kvark, græsk yoghurt eller fraiche
|
|
|---|---|
|
2 tsk
Dildfrø
|
|
|
½ tsk
Groft salt
|
|
4
Majskolber
|
|
|---|---|
|
1½ liter
Vand
|
|
|
1½ tsk
Groft salt
|
|
4
Hele rensede makreller (ca. 1200 g)
|
|
|---|---|
|
1 dl
Grofthakkede basilikumblade
|
|
|
½ tsk
Groft salt
|
|
|
8
Kødnåle
|
Tomatsalat
|
500 g
Modne tomater i skiver
|
|
|---|---|
|
1
Lille rødløg i tynde både (ca. 50 g)
|
|
|
½ dl
Hele og strimlede basilikumblade
|
|
|
¾ tsk
Groft salt
|
|
|
Friskkværnet peber
|
Tilbehør
|
1 kg
Små kartofler - koges
|
|---|
Sådan gør du
Dildfrødressing
Majskolber
Makrel
Tomatsalat
Næringsindhold, pr 100 g
Energiindhold:
338 kJ / 81 kcal
Energifordeling
| Energi pr 100 g | |
|---|---|
| Fiber: | 1,2 g |
| Protein: | 4,1 g |
| Fedt: | 3,4 g |
| Kulhydrat: | 8,4 g |