Grisekinder med dadler og løg

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(7 vurderinger)

60+ min

De lækre grisekæber er super gode til en rigtig hyggelig gang simremad. Sammen med bl.a. dadler og rødvinssauce får du en ret fuld af skøn smag.

Ingredienser

Antal portioner

  • 100 g rensede babyspinatblade

Tilbehør

  • 1 kg kogte kartofler - evt. let mosede

Sådan gør du

Sådan gør du

Rens kæbeklumperne for eventuelle hinder og fedt. Skær et snit i dadlerne og fjern stenene. Lad smørret blive gyldent i en stegegryde. Brun kødstykkerne ca. ½ min. på hver side. Tilsæt vand, rødvinssauce, dadler, løg, salt og peber. Braiser kødet ved svag varme og under låg i ca. 1 time eller til kødet er mørt. Smag retten til.

Vend spinatblade i retten lige inden serveringen.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 11960 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 34,4 g
  • Protein: 24 %
  • Kulhydrat: 56 %
  • Fedt: 20 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde:

Vin match

Primitivo Apulien, Italien

Rødvin med noget sødme til de søde dadler, fx en primitivo fra Apulien Kilde: Martin Nordkvist

Læs om vin til svinekød