Grisekinder med dadler og løg
60+ min

Grisekinder med dadler og løg

De lækre grisekæber er super gode til en rigtig hyggelig gang simremad. Sammen med bl.a. dadler og rødvinssauce får du en ret fuld af skøn smag.
Bedømmelse (6 vurderinger)

Min bedømmelse:

Grisekinder med dadler og løg

De lækre grisekæber er super gode til en rigtig hyggelig gang simremad. Sammen med bl.a. dadler og rødvinssauce får du en ret fuld af skøn smag.

Antal portioner
  • 100 g rensede babyspinatblade

Tilbehør

  • 1 kg kogte kartofler - evt. let mosede

Fremgangsmåde:

Rens kæbeklumperne for eventuelle hinder og fedt. Skær et snit i dadlerne og fjern stenene. Lad smørret blive gyldent i en stegegryde. Brun kødstykkerne ca. ½ min. på hver side. Tilsæt vand, rødvinssauce, dadler, løg, salt og peber. Braiser kødet ved svag varme og under låg i ca. 1 time eller til kødet er mørt. Smag retten til.

Vend spinatblade i retten lige inden serveringen.

Kilde:

Produkter i opskriften

  • Energiindhold for hele retten: 11960 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 34,4 g
  • Protein: 24 %
  • Kulhydrat: 56 %
  • Fedt: 20 %
Print

Vin match

Primitivo Apulien, Italien

Rødvin med noget sødme til de søde dadler, fx en primitivo fra Apulien Kilde: Martin Nordkvist

Læs om vin til svinekød