Grisekinder med dadler og løg

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(7 vurderinger)

60+ min

De lækre grisekæber er super gode til en rigtig hyggelig gang simremad. Sammen med bl.a. dadler og rødvinssauce får du en ret fuld af skøn smag.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

  • 100 g rensede babyspinatblade

Tilbehør

  • 1 kg kogte kartofler - evt. let mosede

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Rens kæbeklumperne for eventuelle hinder og fedt. Skær et snit i dadlerne og fjern stenene. Lad smørret blive gyldent i en stegegryde. Brun kødstykkerne ca. ½ min. på hver side. Tilsæt vand, rødvinssauce, dadler, løg, salt og peber. Braiser kødet ved svag varme og under låg i ca. 1 time eller til kødet er mørt. Smag retten til.

Vend spinatblade i retten lige inden serveringen.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 11960 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 34,4 g
  • Protein: 24 %
  • Kulhydrat: 56 %
  • Fedt: 20 %

Print

Kilde:

Vin match

Primitivo Apulien, Italien

Rødvin med noget sødme til de søde dadler, fx en primitivo fra Apulien Kilde: Martin Nordkvist

Læs om vin til svinekød

Andre gode forslag