Grønkålspasta med rødløg og oksekød
30 min
•

Grønkål er fyldt med C-vitaminer, så det er godt for både krop og sjæl i den mørke tid af året.
Ingredienser
3 liter
Vand
|
|
---|---|
1 spsk
Groft salt
|
|
300 g
Tørret fuldkornspasta, fx linguine
|
|
300 g
Rensede grønkålsblade
|
1 spsk
Rapsolie
|
|
---|---|
250 g
Okseinderlår i tynde strimler
|
|
6
Rødløg i meget tynde både (ca. 400 g)
|
|
1
Rød chilipeber i tynde ringe
|
|
2 tsk
Fintrevet citronskal (usprøjtet)
|
|
1 tsk
Groft salt
|
4 dl
Ostesauce
|
|
---|---|
25 g
Hakkede mandler, cashewnødder eller hasselnødder
|
Sådan gør du
Næringsindhold, pr 100 g
Energiindhold:
465 kJ / 111 kcal
Energifordeling
Energi pr 100 g | |
---|---|
Fiber: | 2,9 g |
Protein: | 6,7 g |
Fedt: | 3,6 g |
Kulhydrat: | 12,8 g |
Relateret video
Sådan koger du pasta
Hvordan koger man pasta helt perfekt – også når det skal være al dente? Det viser Karolines Køkkenskole dig i denne video.
