Ca. 20 min. ved 125° - varmluft.
Er der en lille portion bøf stroganoff tilovers, kan du "strække" den med ekstra grøntsager. En gulerod, et løg - og lidt flere krydderier. Server en portion pasta til og drys med persille.
23929 kJ / 5719 kcal
444 kJ / 106 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,3 g |
Protein: | 21,1 % | 5,5 g |
Kulhydrat: | 17,3 % | 4,5 g |
Fedt: | 61,6 % | 7,4 g |
Den klassiske kartoffelmos
900 g
Okseinderlår
|
|
---|---|
60 g
Hvedemel (ca. 1 dl)
|
|
100 g
Smør
|
|
150 g
Bacontern
|
|
3
Grofthakkede zittauerløg (ca. 225 g)
|
|
250 g
Champignoner i skiver
|
|
½ liter
Piskefløde
|
|
1 dl
Koncentreret tomatpuré (ca. 120 g)
|
|
1½ spsk
Mild paprika
|
|
1 tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
1½ liter
Vand
|
|
---|---|
1
Knoldselleri i grove stykker (ca. 600 g)
|
|
600 g
Melede kartofler i grove stykker
|
|
50 g
Smør
|
|
1½ tsk
Groft salt
|
300 g
Friske grønkålsblade
|
|
---|---|
1 spsk
Olivenolie
|
|
½ tsk
Flagesalt
|
|
Friskkværnet peber
|