Grøntsagsfrikadeller - til baby
30 min
Fryseegnet
•
&format=webp)
Grøntsagsfrikadeller er nemme at lave og gode at have i fryseren som tilbehør til frokost, aftensmad eller madpakken. Grøntsagsfrikadellerne er velegnede til babyer i alderen 9-12 mdr.
Ingredienser
1
Kartoffel i mindre stykker (ca. 75 g)
|
|
---|---|
1
Gulerod i grove stykker (ca. 50 g)
|
|
75 g
Jordskokker i grove stykker
|
|
1
Æg
|
|
50 g
Revet mozzarellaost
|
|
50 g
Finvalsede havregryn (ca. 1½ dl)
|
|
1
Fintrevet løg (ca. 50 g)
|
|
evt. ¼ tsk
Groft salt
|
25 g
Smør
|
---|
Serveringsforslag
Kogte, blandede grøntsager i stave, fx gulerødder og jordskokker
|
|
---|---|
Baby & Me Organic® drikkeklar tilskudsblanding fra 6 mdr
|
Sådan gør du
Serveringsforslag
Tips til opskriften
Vi ved, at det tit er de små ting, der gør forskellen i køkkenet. Derfor deler vi de tips, vi selv bruger, når vi laver mad og udvikler opskrifter.
Brug eventuelt en anden grøntsagskombination end gulerødder og jordskokker, fx broccoli og edamamebønner.
Næringsindhold, pr 100 g
Energiindhold:
677 kJ / 162 kcal
Energifordeling
Energi pr 100 g | |
---|---|
Fiber: | 2,4 g |
Protein: | 7,1 g |
Fedt: | 8,6 g |
Kulhydrat: | 14 g |
