Grøntsagsfrikadeller - til baby
30 min
Fryseegnet
&format=webp)
Grøntsagsfrikadeller er nemme at lave og gode at have i fryseren som tilbehør til frokost, aftensmad eller madpakken. Grøntsagsfrikadellerne er velegnede til babyer i alderen 9-12 mdr.

Ingredienser
1 portion
1 Kartoffel i mindre stykker (ca. 75 g) | |
---|---|
1 Gulerod i grove stykker (ca. 50 g) | |
75 g Jordskokker i grove stykker | |
1 Æg | |
50 g Revet mozzarellaost | |
50 g Finvalsede havregryn (ca. 1½ dl) | |
1 Fintrevet løg (ca. 50 g) | |
Evt. ¼ tsk Groft salt |
25 g Smør |
---|
Serveringsforslag
Kogte, blandede grøntsager i stave, fx gulerødder og jordskokker | |
---|---|
Sådan gør du
Serveringsforslag
Bedømmelse
Brug eventuelt en anden grøntsagskombination end gulerødder og jordskokker, fx broccoli og edamamebønner.
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
2888 kJ / 690 kcal
Næringsindhold pr. 100g
675 kJ / 161 kcal
Energifordeling
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 2,4 g |
Protein: | 17,8 % | 7,1 g |
Kulhydrat: | 35,2 % | 14 g |
Fedt: | 47 % | 8,6 g |