Grøntsagsspaghetti med laks og hytteost

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(1 vurderinger)

30 min

Indbydende salat med squash, asparges, edamamebønner og varmrøget laks toppet med hytteost og friske krydderurter.

Ingredienser

Antal portioner

  • 2 grønne squash i tynde strimler (ca. 400 g)
  • 200 g grønne asparges i mindre stykker
  • 150 g optøede edamamebønner (sojabønner)
  • 2 spsk citronskal (usprøjtet) i tynde strimler
  • 1 spsk fintstrimlede friske mynteblade
  • 150 g varmrøget laks i mindre stykker
  • 150 g Cheasy® Hytteost 1,5% Hytteost 1,5%

Pynt

  • frisk kørvelkvist
  • friskkværnet peber

Sådan gør du

Sådan gør du

Kom squash og asparges i en skål og hæld kogende vand over. Lad det trække i ca. 1 min. og hæld grøntsagerne til afdrypning i en sigte.

Vend squash, asparges, edamamebønner, citronskal og mynteblade sammen i et fad. Fordel laksen på grøntsagerne og top med hytteost. Pynt med kørvel og friskkværnet peber.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 2880 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 16,8 g
  • Protein: 43 %
  • Kulhydrat: 25 %
  • Fedt: 32 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print