Grøntsagsspaghetti med laks og hytteost

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(6 vurderinger)

30 min

Indbydende salat med squash, asparges, edamamebønner og varmrøget laks toppet med hytteost og friske krydderurter.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

  • 2 grønne squash i tynde strimler (ca. 400 g)
  • 200 g grønne asparges i mindre stykker
  • 150 g optøede edamamebønner (sojabønner)
  • 2 spsk citronskal (usprøjtet) i tynde strimler
  • 1 spsk fintstrimlede friske mynteblade
  • 150 g varmrøget laks i mindre stykker
  • 150 g Cheasy® Hytteost 1,5% Hytteost 1,5%

Pynt

  • frisk kørvelkvist
  • friskkværnet peber

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Kom squash og asparges i en skål og hæld kogende vand over. Lad det trække i ca. 1 min. og hæld grøntsagerne til afdrypning i en sigte.

Vend squash, asparges, edamamebønner, citronskal og mynteblade sammen i et fad. Fordel laksen på grøntsagerne og top med hytteost. Pynt med kørvel og friskkværnet peber.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 2880 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 16,8 g
  • Protein: 43 %
  • Kulhydrat: 25 %
  • Fedt: 32 %

Print

Andre gode forslag