Hakkebøf med marineret grønt

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(18 vurderinger)

30 min

Milde grøntsager får her modspil af en kraftig men aromatisk marinade. Skøn sammen med osteflager og grillet kød.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

  • 3 spsk finthakkede soltørrede tomater
  • 2 spsk kogende vand
  • 1 spsk olivenolie
  • ½ spsk hvidvinseddike
  • ½ spsk dijonsennep
  • 50 g kapers uden lage
  • 2 agurker (ca. 700 g)
  • 5 forårsløg i meget tynde ringe (ca. 100 g)
  • 200 g dampede grønne asparges i mundrette bidder
  • 100 g rensede babyspinatblade
  • 50 g fast ost i tynde flager, fx Castello® Cheddar Matured Matured Cheddar 48+

Grillede hakkebøffer

  • 500 g hakket oksekød (ca. 6% fedt)
  • 2 små knuste fed hvidløg
  • ¾ tsk groft salt
  • friskkværnet peber

Tilbehør

  • 300 g groft speltbrød

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Kom de hakkede tomater og det kogende vand i en stor skål. Lad tomaterne trække i ca. 2 min. Vend olie, eddike, sennep og kapers sammen med tomaterne. Flæk agurkerne og skrab kernerne ud, fx med en teske. Skær agurkerne i tern og vend dem i dressingen sammen med forårsløg og asparges. Vend spinatbladene i salaten, kom den i et stor fladt fad og fordel osteflagerne på toppen.

Grillede hakkebøffer

Lad en grillpande blive godt varm – ca. 4 min. ved kraftig varme. Bland det hakkede kød med hvidløg, salt og peber og form det til 4 hakkebøffer. Grill bøfferne ca. 5 min. på hver side.

Sådan klargør du asparges

Kender du forskel på klargøring af den grønne og hvide asparges? Karolines Køkkenskole viser dig, hvordan du nemt og hurtigt klargør den grønne og hvide asparges. Begge typer af asparges kan spises rå, kogt, dampet, grillet, bagt i ovn eller marineret.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 8930 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 22 g
  • Protein: 32 %
  • Kulhydrat: 40 %
  • Fedt: 28 %

Print

Kilde:

Andre gode forslag