Kammuslinger asian style

Kammuslinger asian style

30 min
En varm og luksuriøs forret med spændende asiatiske smage.

Sådan gør du

  • Lad smørret blive gyldent i en pande og steg rosenkål og svampe i ca. 5 min. Tilsæt hvidløg og chili og steg i yderligere ca. 1 min. Hæld grøntsagerne i et fad og hold dem varme.
  • Lad smørret brune i panden og rør soja, citron og ingefær heri. Smag til og hæld saucen over grøntsagerne.
  • Lad smørret blive gyldent i panden og steg muslingerne ca. 2 min. på hver side. Fordel muslingerne på grøntsagerne og pynt med koriander. Server straks.
Tip
  • I stedet for shitakesvampe kan du bruge champignon.
Energiindhold for hele retten:

1992 kJ / 476 kcal

Næringsindhold pr. 100g

389 kJ / 93 kcal

Energifordeling
Energi­fordeling Nærings­indhold pr. 100g
Fiber: - 2,3 g
Protein: 12,5 % 2,9 g
Kulhydrat: 17,7 % 4 g
Fedt: 69,8 % 7,3 g
Mere inspiration

Her har du en opskrift på en lækker opskrift med kammuslinger til forret.

Relateret video
Sådan skræller du nemt ingefær med en ske.

Ingredienser

10 g Smør
6 Rosenkål i kvarte
200 g Shiitakesvampe i mindre stykker
1 Stort fed hvidløg i tynde skiver
½ Lille mild rød chilipeber i tynde strimler
25 g Smør
3 spsk Sojasauce
2 spsk Friskpresset citronsaft
1 tsk Fintrevet frisk ingefær
10 g Smør
12 Kammuslinger
½ tsk Groft salt
Friskkværnet peber
Pynt
1 dl Grofthakket frisk koriander