Stil nigiri sushi tildækket i køleskabet indtil serveringen. Sushi bør serveres senest 6 timer efter tilberedningen. Nigiri sushi kan suppleres med Maki sushi, således at der på hvert fad eller tallerken er et udvalg af de forskellige sushi.
12684 kJ / 3032 kcal
641 kJ / 153 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 0,8 g |
Protein: | 19,8 % | 7,5 g |
Kulhydrat: | 56,8 % | 21,4 g |
Fedt: | 23,4 % | 4 g |
Kender du forskel på klargøring af den grønne og hvide asparges? Karolines Køkkenskole viser dig, hvordan du nemt og hurtigt klargør den grønne og hvide asparges. Begge typer af asparges kan spises rå, kogt, dampet, grillet, bagt i ovn eller marineret.
450 g
Sushiris
|
|
---|---|
4½ dl
Vand
|
|
½ dl
Sukker
|
|
2 tsk
Groft salt
|
|
¾ dl
Japansk riseddike
|
|
Wasabi
|
125 g
Fersk laks - sushi kvalitet, frosset mindst 24 timer og optøet
|
|
---|---|
1 dl
Lakserogn
|
125 g
Tun - sushi kvalitet, frosset mindst 24 timer og optøet
|
|
---|---|
Noritang
|
125 g
Pighvarrer - sushi kvalitet, frosset mindst 24 timer og optøet
|
|
---|---|
3 spsk
Stenbiderrogn
|
2
Avocadoer i meget tynde skiver
|
|
---|---|
Rød noritang
|
1 dl
Japansk sojasauce
|
|
---|---|
2½ spsk
Wasabi
|
|
75 g
Sushi ingefær
|