Hapsere med grillede forårsløg

30 min
Hapsere med grillede forårsløg

Godbidder af parmaskinke rullet om grillet forårsløg og rygeost. Gode til brunchbordet eller som appetitvækkere før en middag.

Ingredienser

3 bundter Rensede forårsløg - 20 stk. (ca. 300 g)
2 tsk Koldpresset rapsolie
10 skiver Parmaskinke - tyndt skåret (ca. 150 g)
175 g Rygeost
½ tsk Groftkværnet peber

Tilbehør

250 g Groft flute

Sådan gør du

  • Del forårsløgene på midten og vend dem i olie. Lad en grillpande blive godt varm – ca. 4 min. ved kraftig varme. Grill løgene ca. 4 min. på hver side (ca. 8 min. i alt). Del parmaskinken i 20 stykker. Læg ca. 1½ tsk rygeost på hvert stykke skinke og drys med peber. Læg 2 halve grillede forårsløg ovenpå, rul skinken omkring og server de små hapsere lune eller kolde.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

5816 kJ / 1390 kcal

Næringsindhold pr. 100g

656 kJ / 157 kcal

Energifordeling

Energi­fordeling Nærings­indhold pr. 100g
Fiber: - 2,2 g
Protein: 25,3 % 9,8 g
Kulhydrat: 43,7 % 16,9 g
Fedt: 31 % 5,5 g

Om Arla Inspirationskøkken

Vi er syv madentusiaster, der står bag Arlas opskrifter. Vi elsker at lave mad og udvikle opskrifter, der gør det nemt at lave god mad derhjemme. Opskrifterne tester vi sammen i køkkenet – så vi ved, at de virker og smager godt.

Du finder os her på siden, på Instagram, TikTok – og snart i vores nye kogebog.

https://www.arla.dk/opskrifter/hapsere-med-grillede-forarslog/