Hindbærsalat med ostespecier

Hindbærsalat med ostespecier

60+ min Forret

En skøn lille ret, hvor friske hindbær og ostesmag forenes på bedste vis. En frisk hindbærsalat, hvor den syrlig eddikedressing og friske hindbær,danser i sommervarmen med de sprøde ostespecier og de umamifyldte ostetern. Server hindbærsalat med ostespecier som forret, ostedessert eller som en del af en buffet. De sprøde og porøse ostespecie, fungerer også super godt som en lille snack midt på dagen.

Mere inspiration

Der er masser af skønne opskrifter at prøve, når der er hindbær i farvandet - prøv disse hindbærsnitter!

Velbekomme!
Frysetip

Ostespecierne kan fryses.

Tips

Ostespecierne er også velegnede til en velkomstdrink - fx serveret sammen med oliven og bladselleri. Den rå dej kan opbevares i køleskabet, trillet til en pølse og indpakket i en frysepose, i 1-2 døgn. De bagte ostespecier kan opbevares i en tæt kagedåse i 3-4 døgn. Du kan også bruge danablu på salaten.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

10282 kJ / 2457 kcal

Næringsindhold pr. 100g

1233 kJ / 295 kcal

Energifordeling
Energifordeling Næringsindhold pr. 100g
Fiber: - 1,9 g
Protein: 11,5 % 8,3 g
Kulhydrat: 23,1 % 16,8 g
Fedt: 65,4 % 21,8 g

Ingredienser