Hindbærsalat med ostespecier

Hindbærsalat med ostespecier

60+ min Forret
En skøn lille ret, hvor friske hindbær og ostesmag forenes på bedste vis. En frisk hindbærsalat, hvor den syrlige eddikedressing og de friske hindbær danser med sprøde ostespecier og umamifyldte ostetern. Server hindbærsalat med ostespecier som forret, ostedessert eller som en del af en buffet. De sprøde og porøse ostespecier fungerer også super godt som en lille snack midt på dagen.
Mere inspiration

Der er masser af skønne opskrifter at prøve, når der er hindbær i farvandet - prøv disse hindbærsnitter!

Hindbærsnitter
60+ min
Hindbærsnitter
(872)
Velbekomme!
Frysetip

Ostespecierne kan fryses.

Tips

Ostespecierne er også velegnede til en velkomstdrink - fx serveret sammen med oliven og bladselleri. Den rå dej kan opbevares i køleskabet, trillet til en pølse og indpakket i en frysepose, i 1-2 døgn. De bagte ostespecier kan opbevares i en tæt kagedåse i 3-4 døgn. Du kan også bruge danablu på salaten.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

2457 kJ / 2457 kcal

Næringsindhold pr. 100g

1233 kJ / 295 kcal

Energifordeling
Energifordeling Næringsindhold pr. 100g
Fiber: - 1,9 g
Protein: 11,5 % 8,3 g
Kulhydrat: 23,1 % 16,8 g
Fedt: 65,4 % 21,8 g

Ingredienser