Ostespecierne er også velegnede til en velkomstdrink - fx serveret sammen med oliven og bladselleri. Den rå dej kan opbevares i køleskabet, trillet til en pølse og indpakket i en frysepose, i 1-2 døgn. De bagte ostespecier kan opbevares i en tæt kagedåse i 3-4 døgn. Du kan også bruge danablu på salaten.
Ostespecierne kan fryses.
10142 kJ / 2424 kcal
1216 kJ / 291 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,8 g |
Protein: | 11,5 % | 8,2 g |
Kulhydrat: | 22,6 % | 16,2 g |
Fedt: | 65,9 % | 21,7 g |
150 g
Hvedemel (2½ dl)
|
|
---|---|
¼ tsk
Fint salt
|
|
½ tsk
Friskkværnet peber
|
|
100 g
Koldt smør
|
|
100 g
Revet cheddar- og maasdammerost
|
1 spsk
Hindbærvineddike
|
|
---|---|
1 spsk
Sukker
|
|
¼ tsk
Fint salt
|
|
2 spsk
Rapsolie
|
|
2 spsk
Vand
|
1¼ liter
Feldsalat i buketter (ca. 75 g)
|
|
---|---|
200 g
Friske hindbær
|
|
100 g
Fast gul ost i små tern, fx lagret cheddarost
|
|
½ tsk
Friskkværnet peber
|