Hotdogs med røget laks

Hotdogs med røget laks

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(6 vurderinger)

60+ min

Disse lækre gourmet hotdogs med røget laks er et lækkert friskt alternativ til traditionelle hotdogs. Inspireret af den vietnamesiske ret bahn mi. Nem og enkel street food i eget køkken. Brug det brød du har, fx flutes eller hotdogsbrød. Frisk og spicy yoghurtdressing sætter prikken over i'et.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

Syltede grøntsager

  • 2 dl risvinseddike
  • 1 dl vand
  • 100 g sukker (ca. 1¼ dl)
  • 2 rødløg i tynde skiver (ca. 150 g)
  • ½ kinaradise i tynde skiver (ca. 150 g)

Yoghurtdressing

  • 2 flutes (ca. 600 g)
  • 16 blade hjertesalat
  • 1 agurk i tynde skiver (ca. 100 g)
  • 300 g røget laks
  • 1 dl friske korianderblade

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Syltede grøntsager

Rør eddike, vand og sukker sammen - til sukkeret er opløst. Vend rødløg og radiser i lagen og lad grøntsagerne trække tildækket i køleskabet i mindst 3 timer.

Yoghurtdressing

Rør yoghurt sammen med chilisauce, soja og fiskesauce. Stil dressingen tildækket i køleskabet indtil servering.

Skær de 2 flutes i 4 lige store stykker og flæk dem næsten helt igennem - lad dem hænge sammen i bunden. Læg de 8 stykker flutes på en plade med bagepapir og varm dem midt i ovnen - eller på en brødrister. Fordel yoghurtdressing, salat, agurk, laks, syltede grøntsager og koriander på brødene. Server straks.

Varmetid

Ca. 5 min. ved 200° - traditionel ovn.

Sådan snitter du løg

Mangler du teknikken til at snitte løg hurtigt og effektivt? Karolines Køkkenskole viser, hvor nemt det er at snitte løg med den rigtige teknik. 

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 9570 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 18,5 g
  • Protein: 24 %
  • Kulhydrat: 53 %
  • Fedt: 23 %

Print

Andre gode forslag