Hotdogs med røget laks
3 timer 30 min
•
Arbejdstid: 30 min
•
&format=webp)
Disse lækre gourmet hotdogs med røget laks er et lækkert friskt alternativ til traditionelle hotdogs. Inspireret af den vietnamesiske ret bahn mi. Nem og enkel street food i eget køkken. Brug det brød du har, fx flutes eller hotdogsbrød. Frisk og spicy yoghurtdressing sætter prikken over i'et.
Ingredienser
Syltede grøntsager
2 dl
Risvinseddike
|
|
---|---|
1 dl
Vand
|
|
100 g
Sukker (ca. 1¼ dl)
|
|
2
Rødløg i tynde skiver (ca. 150 g)
|
|
150 g
Kinaradiser eller ræddiker i tynde skiver
|
Yoghurtdressing
2 dl
Yoghurt 10%
|
|
---|---|
1 tsk
Stærk chilisauce, fx sriracha sauce
|
|
1 tsk
Sojasauce
|
|
1 tsk
Fiskesauce
|
2
Flutes (ca. 600 g)
|
|
---|---|
16 blade
Hjertesalat
|
|
1
Agurk i tynde skiver (ca. 100 g)
|
|
300 g
Røget laks
|
|
1 dl
Frisk koriander
|
Sådan gør du
Syltede grøntsager
Yoghurtdressing
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
9201 kJ / 2199 kcal
Næringsindhold pr. 100g
667 kJ / 159 kcal
Energifordeling
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,3 g |
Protein: | 20,7 % | 8,1 g |
Kulhydrat: | 47,8 % | 18,8 g |
Fedt: | 31,5 % | 5,7 g |
Relateret video
Sådan snitter du løg
Mangler du teknikken til at snitte løg hurtigt og effektivt? Karolines Køkkenskole viser, hvor nemt det er at snitte løg med den rigtige teknik.
