Hotdogs med røget laks
60+ min

Hotdogs med røget laks

Disse lækre gourmet hotdogs med røget laks er et lækkert friskt alternativ til traditionelle hotdogs. Inspireret af den vietnamesiske ret bahn mi. Nem og enkel street food i eget køkken. Brug det brød du har, fx flutes eller hotdogsbrød. Frisk og spicy yoghurtdressing sætter prikken over i'et.
Bedømmelse (0 vurderinger)

Min bedømmelse:

Hotdogs med røget laks

Disse lækre gourmet hotdogs med røget laks er et lækkert friskt alternativ til traditionelle hotdogs. Inspireret af den vietnamesiske ret bahn mi. Nem og enkel street food i eget køkken. Brug det brød du har, fx flutes eller hotdogsbrød. Frisk og spicy yoghurtdressing sætter prikken over i'et.

Antal portioner

Syltede grøntsager

  • 2 dl risvinseddike
  • 1 dl vand
  • 100 g sukker (ca. 1¼ dl)
  • 2 rødløg i tynde skiver (ca. 150 g)
  • ½ kinaradise i tynde skiver (ca. 150 g)

Yoghurtdressing

  • 2 flutes (ca. 600 g)
  • 16 blade hjertesalat
  • 1 agurk i tynde skiver (ca. 100 g)
  • 300 g røget laks
  • 1 dl friske korianderblade

Fremgangsmåde:

Syltede grøntsager

Rør eddike, vand og sukker sammen - til sukkeret er opløst. Vend rødløg og radiser i lagen og lad grøntsagerne trække tildækket i køleskabet i mindst 3 timer.

Yoghurtdressing

Rør yoghurt sammen med chilisauce, soja og fiskesauce. Stil dressingen tildækket i køleskabet indtil servering.

Skær de 2 flutes i 4 lige store stykker og flæk dem næsten helt igennem - lad dem hænge sammen i bunden. Læg de 8 stykker flutes på en plade med bagepapir og varm dem midt i ovnen - eller på en brødrister. Fordel yoghurtdressing, salat, agurk, laks, syltede grøntsager og koriander på brødene. Server straks.

Varmetid

Ca. 5 min. ved 200° - traditionel ovn.

Produkter i opskriften

  • Energiindhold for hele retten: 9570 kJ
  • Energifordeling:
  • Fedt: 23 %
  • Kulhydrat: 53 %
  • Protein: 24 %
  • Fiber: 18,5 g
Print