Hotdogs med røget laks

Hotdogs med røget laks

Bedømmelse

(0 vurderinger)

60+ min

Disse lækre gourmet hotdogs med røget laks er et lækkert friskt alternativ til traditionelle hotdogs. Inspireret af den vietnamesiske ret bahn mi. Nem og enkel street food i eget køkken. Brug det brød du har, fx flutes eller hotdogsbrød. Frisk og spicy yoghurtdressing sætter prikken over i'et.

Ingredienser

Antal portioner

Syltede grøntsager

  • 2 dl risvinseddike
  • 1 dl vand
  • 100 g sukker (ca. 1¼ dl)
  • 2 rødløg i tynde skiver (ca. 150 g)
  • ½ kinaradiser i tynde skiver (ca. 150 g)

Yoghurtdressing

  • 2 flutes (ca. 600 g)
  • 16 blade hjertesalat
  • 1 agurk i tynde skiver (ca. 100 g)
  • 300 g røget laks
  • 1 dl friske korianderblade

Sådan gør du

Sådan gør du

Syltede grøntsager

Rør eddike, vand og sukker sammen - til sukkeret er opløst. Vend rødløg og radiser i lagen og lad grøntsagerne trække tildækket i køleskabet i mindst 3 timer.

Yoghurtdressing

Rør yoghurt sammen med chilisauce, soja og fiskesauce. Stil dressingen tildækket i køleskabet indtil servering.

Skær de 2 flutes i 4 lige store stykker og flæk dem næsten helt igennem - lad dem hænge sammen i bunden. Læg de 8 stykker flutes på en plade med bagepapir og varm dem midt i ovnen - eller på en brødrister. Fordel yoghurtdressing, salat, agurk, laks, syltede grøntsager og koriander på brødene. Server straks.

Varmetid

Ca. 5 min. ved 200° - traditionel ovn.

Sådan snitter du løg

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 9570 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 18,5 g
  • Protein: 24 %
  • Kulhydrat: 53 %
  • Fedt: 23 %

Print