Hurtig tomatsuppe med kylling og spidskål

Hurtig tomatsuppe med kylling og spidskål

20 min
Hurtig tomatsuppe med kylling og spidskål - en nem og fyldig hverdagsret.
https://www.arla.dk/opskrifter/hurtig-tomatsuppe-med-kylling-og-kal/

Sådan gør du

  • Hæld suppen i en tykbundet gryde og bring i kog under omrøring. Tilsæt de rå kyllingestykker og kog i 4-5 min.
  • Bland imens spidskål, cherrytomater og persille.
  • Fordel spidskålsblandingen i 4 skåle og hæld tomatsuppen herpå - gem evt. lidt af spidskålsblandingen til servering ved siden af.
  • Læg fraiche på suppen, pynt med persille og server suppen med brød.
Energiindhold for hele retten:

7999 kJ / 1912 kcal

Næringsindhold pr. 100g

338 kJ / 81 kcal

Energifordeling
Energi­fordeling Nærings­indhold pr. 100g
Fiber: - 1 g
Protein: 29,2 % 5,8 g
Kulhydrat: 43,9 % 8,7 g
Fedt: 26,9 % 2,5 g
Relateret video
Sådan snitter du kål

Vil du gøre kål på dit kålhoved? Karolines Køkkenskole viser, hvordan du nemt snitter kål som rødkål, hvidkål, spidskål og savojkål. 

Ingredienser

1 liter Tomatsuppe
400 g Kyllingefilet i mundrette stykker
250 g Fintsnittet spidskål
250 g Cherrytomater i kvarte
1 dl Grofthakket bredbladet persille
2 dl Fraiche
Pynt
Grofthakket bredbladet persille
Tilbehør
250 g Groft brød