Hveder med et strejf af kardemomme. Nyd de lune hveder ristede med smør og marmelade.
11102 kJ / 2653 kcal
855 kJ / 204 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 2,1 g |
Protein: | 18,1 % | 9,1 g |
Kulhydrat: | 74,5 % | 37,5 g |
Fedt: | 7,4 % | 1,7 g |
Hveder kan efterhæve ved damp, så bliver de ekstra luftige. Stil den tildækkede bageplade i ovnen på øverste rille. Stil bradepanden på nederste rille og fyld den med kogende vand. Skift vandet ud et par gange. Luk ovndøren. Tag forsigtigt pladen ud efter hævetiden og varm ovnen til bagetemperaturen. Hvis der ønskes en kraftigere kardemommesmag, så tilsæt 1 tsk ekstra kardemomme til dejen.