Uhm....hvad med at servere hvederne med smør og hjemmelavet rabarbermarmelade.
Hveder kan efterhæve ved damp, så bliver de ekstra luftige. Stil den tildækkede bageplade i en kold ovn på øverste rille. Stil bradepanden på nederste rille og fyld den med kogende vand. Skift vandet ud et par gange. Luk ovndøren. Tag forsigtigt pladen ud efter hævetiden og varm ovnen op til bagetemperaturen. Hvis du ønsker en kraftigere kardemommesmag, så tilsæt 1 tsk ekstra kardemomme til dejen.
11096 kJ / 2652 kcal
856 kJ / 205 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 2,1 g |
Protein: | 18,1 % | 9,1 g |
Kulhydrat: | 74,5 % | 37,5 g |
Fedt: | 7,4 % | 1,7 g |
Se her hvordan du former hvederne.