Brioche hveder
Ny

Brioche hveder

60+ min
Fryseegnet
Langtidshævede brioche hveder er luksus kardemommekrydrede hveder. Få den bedste opskrift på koldhævede hveder lige her. Slå dejen sammen om aftenen og nyd friskbagte hveder på storebededag. Opskriften er en luksusversion, som kræver tid og opmærksomhed. Der er brugt knuste kardemommefrø i opskriften her, hvilket giver en intens og skøn smag af kardemomme (kan erstattes med stødt kardemomme). Spis brioche hvederne lune og nybagte - eller rist dem helt sprøde og server iskold smør til.
Mere inspiration

Klassiske varme hveder som slåes sammen og bages samme dag.

Varme hveder
60+ min
Varme hveder
(96)
Velbekomme!
Tip

Du kan også lade bollerne hæve tildækket ved stuetemperatur på dag 2, men det tager 2-3 timer (afhængigt af temperaturen), da dejen er helt kold.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

14089 kJ / 3367 kcal

Næringsindhold pr. 100g

1270 kJ / 304 kcal

Energifordeling
Energifordeling Næringsindhold pr. 100g
Fiber: - 2 g
Protein: 9,6 % 7,2 g
Kulhydrat: 48,5 % 36,2 g
Fedt: 41,9 % 14,4 g

Ingredienser

Bæredygtighed
Bæredygtighed
Andelsselskabet
Andelsselskabet
Arla Karolines Køkken® App
Arla Karolines Køkken® App
Køb merchandise
Køb merchandise