Hvidløgsbrød med flødeost og cherrytomater
15 min

Hvidløgsbrød med flødeost og cherrytomater

En klassisk sammensætning med et lille twist fra flødeosten. Sydens sol sniger sig elegant ind i det danske køkken.
Bedømmelse (1 vurderinger)

Min bedømmelse:

Hvidløgsbrød med flødeost og cherrytomater

En klassisk sammensætning med et lille twist fra flødeosten. Sydens sol sniger sig elegant ind i det danske køkken.

Antal portioner
  • 150 g Buko® Naturel
  • 100 g cherrytomater
  • 8 skiver lyst brød, fx langtidshævet brød
  • 2 fed hvidløg

Pynt

  • friske basilikumblade

Fremgangsmåde:

Anret flødeost og tomater på 4 portionstallerkener. Rist brødskiverne på begge sider til de er gyldne og sprøde. Gnid dem med overskåret hvidløg og anret brødskiverne sammen med ost og tomater. Pynt med basilikum og server straks.

Kilde:

Produkter i opskriften

  • Energiindhold for hele retten: 5710 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 8,8 g
  • Protein: 12 %
  • Kulhydrat: 49 %
  • Fedt: 39 %
Print