Hvidløgsbrød med flødeost og cherrytomater

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(5 vurderinger)

15 min

En klassisk sammensætning med et lille twist fra flødeosten. Sydens sol sniger sig elegant ind i det danske køkken.

Ingredienser

Antal portioner

Pynt

  • friske basilikumblade

Sådan gør du

Sådan gør du

Anret flødeost og tomater på 4 portionstallerkener. Rist brødskiverne på begge sider til de er gyldne og sprøde. Gnid dem med overskåret hvidløg og anret brødskiverne sammen med ost og tomater. Pynt med basilikum og server straks.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 5710 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 8,8 g
  • Protein: 12 %
  • Kulhydrat: 49 %
  • Fedt: 39 %

Er du til laktosefri mejeriprodukter?

Tilbage

Se hele vores laktosefri udvalg

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

Se hele vores laktosefri udvalg

Tilbage

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Print

Kilde: