Hvidløgsbrød med flødeost og cherrytomater

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(5 vurderinger)

15 min

En klassisk sammensætning med et lille twist fra flødeosten. Sydens sol sniger sig elegant ind i det danske køkken.

Ingredienser

Antal portioner

Pynt

  • frisk basilikumblad

Sådan gør du

Sådan gør du

Anret flødeost og tomater på 4 portionstallerkener. Rist brødskiverne på begge sider til de er gyldne og sprøde. Gnid dem med overskåret hvidløg og anret brødskiverne sammen med ost og tomater. Pynt med basilikum og server straks.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 5710 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 8,8 g
  • Protein: 12 %
  • Kulhydrat: 49 %
  • Fedt: 39 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: