Hvidløgsbrød med flødeost og cherrytomater

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(5 vurderinger)

15 min

En klassisk sammensætning med et lille twist fra flødeosten. Sydens sol sniger sig elegant ind i det danske køkken.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

Pynt

  • frisk basilikumblad

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Anret flødeost og tomater på 4 portionstallerkener. Rist brødskiverne på begge sider til de er gyldne og sprøde. Gnid dem med overskåret hvidløg og anret brødskiverne sammen med ost og tomater. Pynt med basilikum og server straks.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 5710 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 8,8 g
  • Protein: 12 %
  • Kulhydrat: 49 %
  • Fedt: 39 %

Print

Kilde:

Andre gode forslag