Hvidløgscrostini med blå ostecreme og safranrejer

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(0 vurderinger)

30 min

En festlig, lækker og krydret snack til en drink eller et glas bobler.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

Hvidløgscrostini - ca. 24 stk.

  • ½ flute i ½ cm tykke skiver
  • 50 g smør - smeltet
  • 1 stort knust fed hvidløg

Blå ostecreme med abrikoser og valnødder

Safranrejer

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Hvidløgscrostini

Fordel brødskiverne på en plade med alufolie. Rør smør og hvidløg sammen og dryp det over brødene. Grill brødskiverne øverst i ovnen - til de er gyldne.

Blå ostecreme med abrikoser og valnødder

Mos skimmelosten groft fx med en gaffel og vend den sammen med fraiche. Skær abrikoser og valnøddekerner i mindre stykker. Fordel ostecremen på halvdelen af crostinierne og drys med abrikoser og valnødder.

Safranrejer

Rør revet ost og fraiche sammen med salt. Lad smørret smelte i en pande ved kraftig varme, men uden at det bruner. Svits rejer, chili og safran i ca. 1 min. Fordel ostecremen på resten af crostinierne og kom safranrejerne herpå. Server straks.

Grill

Ca. 5 min.

Sådan knuser og hakker du hvidløg

Karolines køkken viser, hvordan du nemt knuser eller hakker et fed hvidløg.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 9422 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 18 g
  • Protein: 14 %
  • Kulhydrat: 36 %
  • Fedt: 50 %

Print

Kilde:

Vin match

Gewürztraminer, chardonnay, pinot noir Alsace, Frankrig

Halvtør hvidvin på druen gewürztraminer, fx fra Alsace. Skal det være bobler, så vælg en crémant de bourgogne "demi sec" Kilde: Martin Nordkvist

Læs mere om vin til ost

Andre gode forslag