Hvidløgscrostini med blå ostecreme og safranrejer

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(0 vurderinger)

30 min

En festlig, lækker og krydret snack til en drink eller et glas bobler.

Ingredienser

Antal portioner

Hvidløgscrostini - ca. 24 stk.

  • ½ flute i ½ cm tykke skiver
  • 50 g smør - smeltet
  • 1 stort knust fed hvidløg

Blå ostecreme med abrikoser og valnødder

Safranrejer

Sådan gør du

Sådan gør du

Hvidløgscrostini

Fordel brødskiverne på en plade med alufolie. Rør smør og hvidløg sammen og dryp det over brødene. Grill brødskiverne øverst i ovnen - til de er gyldne.

Blå ostecreme med abrikoser og valnødder

Mos skimmelosten groft fx med en gaffel og vend den sammen med fraiche. Skær abrikoser og valnøddekerner i mindre stykker. Fordel ostecremen på halvdelen af crostinierne og drys med abrikoser og valnødder.

Safranrejer

Rør revet ost og fraiche sammen med salt. Lad smørret smelte i en pande ved kraftig varme, men uden at det bruner. Svits rejer, chili og safran i ca. 1 min. Fordel ostecremen på resten af crostinierne og kom safranrejerne herpå. Server straks.

Grill

Ca. 5 min.

Sådan knuser og hakker du hvidløg

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 9422 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 18 g
  • Protein: 14 %
  • Kulhydrat: 36 %
  • Fedt: 50 %

Tilbage

Test din viden om Halloumi og vind!

Test din viden om Halloumi og deltag i konkurrencen om en burger-grill, der er ideel til at fremtrylle en burger af de helt gode.

Quiz med her

Konkurrence

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Med Karolines Køkken® app’en får du let adgang til alle opskrifterne fra karolineskøkken.dk. Her er tusindvis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted, så du altid har inspiration og hjælp til dagens madlavning lige ved hånden.

Læs mere og download

Ny, forbedret app

Print

Kilde:

Vin match

Gewürztraminer, chardonnay, pinot noir Alsace, Frankrig

Halvtør hvidvin på druen gewürztraminer, fx fra Alsace. Skal det være bobler, så vælg en crémant de bourgogne "demi sec" Kilde: Martin Nordkvist

Læs mere om vin til ost