Hytteost-alamande

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(2 vurderinger)

45 min

En skøn dessert med skyr, hytteost og perlespelt som minder om den klassiske rislamande - på den sunde måde.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

  • 3 dl vand
  • ½ tsk groft salt
  • 50 g perlespelt (ca. ¾ dl)
  • 50 g granatæblekerner

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Bring vand og salt i kog. Kog perlespelten ved jævn varme og under låg i ca. 15 min. - eller til de er møre. Stil kernerne tildækket i køleskabet (eller i fryseren) til de er kolde.

Kom perlespelt, skyr, hytteost og mandler i en skål og rør det godt sammen. Server hytteost-alamanden i en skål og pynt med granatæblekerner.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 4520 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 12,8 g
  • Protein: 27 %
  • Kulhydrat: 37 %
  • Fedt: 36 %

Tilbage

Vind 5000 kr. til årets julemiddag!

Hos Karolines Køkken har vi dækket op til den helt store julemiddag. Du kan finde inspiration til lækre juleretter og deltage i vores quiz. Der er 3 gavekort på 5000 kr. til føtex, Bilka og Netto i spil. Glædelig jul!

Besøg julebordet og quiz med

Vind 5000 kr.!

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Andre gode forslag