Hytteost-alamande - Opskrifter - Arla

Hytteost-alamande

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(2 vurderinger)

45 min

En skøn dessert med skyr, hytteost og perlespelt som minder om den klassiske rislamande - på den sunde måde.

Ingredienser

Antal portioner

  • 3 dl vand
  • ½ tsk groft salt
  • 50 g perlespelt (ca. ¾ dl)
  • 50 g granatæblekerner

Sådan gør du

Sådan gør du

Bring vand og salt i kog. Kog perlespelten ved jævn varme og under låg i ca. 15 min. - eller til de er møre. Stil kernerne tildækket i køleskabet (eller i fryseren) til de er kolde.

Kom perlespelt, skyr, hytteost og mandler i en skål og rør det godt sammen. Server hytteost-alamanden i en skål og pynt med granatæblekerner.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 4520 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 12,8 g
  • Protein: 27 %
  • Kulhydrat: 37 %
  • Fedt: 36 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print