Hytteost-alamande

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(4 vurderinger)

45 min

En skøn dessert med skyr, hytteost og perlespelt som minder om den klassiske rislamande - på den sunde måde.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

  • 3 dl vand
  • ½ tsk groft salt
  • 50 g perlespelt (ca. ¾ dl)
  • 50 g granatæblekerner

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Bring vand og salt i kog. Kog perlespelten ved jævn varme og under låg i ca. 15 min. - eller til de er møre. Stil kernerne tildækket i køleskabet (eller i fryseren) til de er kolde.

Kom perlespelt, skyr, hytteost og mandler i en skål og rør det godt sammen. Server hytteost-alamanden i en skål og pynt med granatæblekerner.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 4520 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 12,8 g
  • Protein: 27 %
  • Kulhydrat: 37 %
  • Fedt: 36 %

Print

Andre gode forslag