Hytteost-trifli med marcipanmakroner, vaniljebagte rabarber og rålakrids

60+ min Dessert

Forkæl dine venner med denne lækre dessert, hvor sødmen fra makronerne matcher de lidt syrligere rabarber.

Hytteost-trifli med marcipanmakroner, vaniljebagte rabarber og rålakrids
Velbekomme!

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

8983 kJ / 2147 kcal

Energifordeling:
Fiber: 10,2 g
Protein: 7,9 %
Kulhydrat: 48,2 %
Fedt: 43,9 %
Relateret video
Sådan bruger du rabarber

Rabarber er lækre både i det søde og det salte køkken. Karolines Køkkenskole viser dig her, hvordan du kan bruge rabarber til en kompot, der kan bruges til desserter, mousse, som topping på skyr, tilbehør til frokosten eller til stegt fisk og kød.

Ingredienser