Indbagt laks med salsa verde og spinatsalat
45 min
•

Indbagt laks i filodej med salsa verde og sprød spinatsalat med quinoa. En smagfuld ret, der emmer af sundhed og er en fryd for øjet!
Ingredienser
Salsa verde
2 dl
Basilikumblade
|
|
---|---|
2 dl
Babyspinatblade
|
|
½ dl
Olivenolie
|
|
2 spsk
Rødvinseddike
|
|
1 spsk
Kapers
|
|
2
Små pillede fed hvidløg
|
|
50 g
Daggammelt franskbrød
|
|
½ tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
4 plader
Filodej (ca. 125 g)
|
|
---|---|
4
Skind- og benfri laksefileter (ca. 500 g)
|
|
1
Æggeblomme - til pensling
|
|
½ spsk
Sorte sesamfrø
|
Spinatsalat
100 g
Skyllede babyspinatblade
|
|
---|---|
2
Syrlige, røde æbler skåret i tynde skiver (ca. 250 g)
|
|
1
Lille rødløg skåret i tynde skiver (ca. 75 g)
|
|
50 g
Quinoa - koges og afkøles
|
|
200 g
Salatost i tern
|
Pynt
Frisk basilikum
|
---|
Tilbehør
240 g
Groft flute
|
---|
Sådan gør du
Bagetid:
Ca. 15 min. ved 250° - traditionel ovn.
Salsa verde
Spinatsalat
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
14149 kJ / 3382 kcal
Næringsindhold pr. 100g
812 kJ / 194 kcal
Energifordeling
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,8 g |
Protein: | 21,3 % | 10,2 g |
Kulhydrat: | 32,8 % | 15,7 g |
Fedt: | 45,9 % | 10,1 g |
