Indbagt laks med salsa verde og spinatsalat
45 min
•
Indbagt laks i filodej med salsa verde og sprød spinatsalat med quinoa. En smagfuld ret, der emmer af sundhed og er en fryd for øjet!
Ingredienser
Salsa verde
|
2 dl
Basilikumblade
|
|
|---|---|
|
2 dl
Babyspinatblade
|
|
|
½ dl
Olivenolie
|
|
|
2 spsk
Rødvinseddike
|
|
|
1 spsk
Kapers
|
|
|
2
Små pillede fed hvidløg
|
|
|
50 g
Daggammelt franskbrød
|
|
|
½ tsk
Groft salt
|
|
|
Friskkværnet peber
|
|
4 plader
Filodej (ca. 125 g)
|
|
|---|---|
|
4
Skind- og benfri laksefileter (ca. 500 g)
|
|
|
1
Æggeblomme - til pensling
|
|
|
½ spsk
Sorte sesamfrø
|
Spinatsalat
|
100 g
Skyllede babyspinatblade
|
|
|---|---|
|
2
Syrlige, røde æbler skåret i tynde skiver (ca. 250 g)
|
|
|
1
Lille rødløg skåret i tynde skiver (ca. 75 g)
|
|
|
50 g
Quinoa - koges og afkøles
|
|
|
200 g
Salatost i tern
|
Pynt
|
Frisk basilikum
|
|---|
Tilbehør
|
240 g
Groft flute
|
|---|
Sådan gør du
Salsa verde
Spinatsalat
Bagetid
Næringsindhold, pr 100 g
Energiindhold:
814 kJ / 195 kcal
Energifordeling
| Energi pr 100 g | |
|---|---|
| Fiber: | 1,8 g |
| Protein: | 10,2 g |
| Fedt: | 10,1 g |
| Kulhydrat: | 15,7 g |