Ca. 15 min. ved 250° - traditionel ovn.
16488 kJ / 3941 kcal
946 kJ / 226 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,8 g |
Protein: | 18,4 % | 10,3 g |
Kulhydrat: | 36,6 % | 20,4 g |
Fedt: | 45 % | 11,5 g |
2 dl
Basilikumblade
|
|
---|---|
2 dl
Babyspinatblade
|
|
½ dl
Olivenolie
|
|
2 spsk
Rødvinseddike
|
|
1 spsk
Kapers
|
|
2
Små pillede fed hvidløg
|
|
50 g
Daggammelt franskbrød
|
|
½ tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
4 plader
Filodej (ca. 125 g)
|
|
---|---|
4
Skind- og benfri laksefileter (ca. 500 g)
|
|
1
Æggeblomme - til pensling
|
|
½ spsk
Sorte sesamfrø
|
100 g
Skyllede babyspinatblade
|
|
---|---|
2
Syrlige, røde æbler skåret i tynde skiver (ca. 250 g)
|
|
1
Lille rødløg skåret i tynde skiver (ca. 75 g)
|
|
50 g
Quinoa - koges og afkøles
|
|
200 g
Salatost i tern
|
Frisk basilikum
|
---|
240 g
Groft flute
|
---|