Indbagte pizza-stykker med majs og peberfrugt

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(46 vurderinger)

30 min

Lav en stor portion af de indbagte pizza-stykker og kom dem i fryseren. Så er de klar til mange madpakker!

Ingredienser

Antal portioner
  • 1 pakke pizzadej - færdig, fuldkorn

Hertil

  • 400 g blandede grøntsager, fx agurk og cherrytomat

Sådan gør du

Sådan gør du

Lad olien blive varm i en pande. Svits kødet ca. 2 min., til det smuldrer og skifter farve. Drys kødet med tacokrydderi, salt og peber og vend det sammen med majs, peberfrugt og ost.

Rul pizzadejen tyndere med en kagerulle til en firkant (ca. 25 x 30 cm). Skær dejen i 4 kvadrater og del fyldet i 4 portioner. Kom en portion fyld på midten af hvert kvadrat og fold dejen over. Tryk kanterne sammen med en gaffel. Bag pizza-stykkerne midt i ovnen. Lad dem køle helt af.

Pak de indbagte pizza-stykker ind i husholdningsfilm og kom et stykke i hver madpakke sammen med agurk og tomat.

Tip

Lav en større portion af de indbagte pizza-stykker og kom dem i fryseren. Så er de klar til mange madpakker.

Bagetid

12-15 min. ved 225°.

Frysetip

Lad dem tø i køleskabet og lun dem inden serveringen.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 5730 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 10,2 g
  • Protein: 27 %
  • Kulhydrat: 45 %
  • Fedt: 28 %

Er du til laktosefri mejeriprodukter?

Tilbage

Se hele vores laktosefri udvalg

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

Se hele vores laktosefri udvalg

Tilbage

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Print

Kilde: