Indbagte pizza-stykker med majs og peberfrugt
30 min

Indbagte pizza-stykker med majs og peberfrugt

Lav en stor portion af de indbagte pizza-stykker og kom dem i fryseren. Så er de klar til mange madpakker!
Fryseegnet
Bedømmelse (37 vurderinger)

Min bedømmelse:

Indbagte pizza-stykker med majs og peberfrugt

Lav en stor portion af de indbagte pizza-stykker og kom dem i fryseren. Så er de klar til mange madpakker!

Antal portioner
  • 1 pakke pizzadej - færdig, fuldkorn

Hertil

  • 400 g blandede grøntsager, fx agurk og cherrytomat

Fremgangsmåde:

Lad olien blive varm i en pande. Svits kødet ca. 2 min., til det smuldrer og skifter farve. Drys kødet med tacokrydderi, salt og peber og vend det sammen med majs, peberfrugt og ost.

Rul pizzadejen tyndere med en kagerulle til en firkant (ca. 25 x 30 cm). Skær dejen i 4 kvadrater og del fyldet i 4 portioner. Kom en portion fyld på midten af hvert kvadrat og fold dejen over. Tryk kanterne sammen med en gaffel. Bag pizza-stykkerne midt i ovnen. Lad dem køle helt af.

Pak de indbagte pizza-stykker ind i husholdningsfilm og kom et stykke i hver madpakke sammen med agurk og tomat.

Tip

Lav en større portion af de indbagte pizza-stykker og kom dem i fryseren. Så er de klar til mange madpakker.

Bagetid

12-15 min. ved 225°.

Tips

Lad dem tø i køleskabet og lun dem inden serveringen.

Kilde:

Produkter i opskriften

  • Energiindhold for hele retten: 5730 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 10,2 g
  • Protein: 27 %
  • Kulhydrat: 45 %
  • Fedt: 28 %
Print