Indiske hakkebøffer

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(42 vurderinger)

30 min

Garam masala, gurkemeje og koriander sender sanserne og tankerne mod Indien.

Ingredienser

Antal portioner

Sauce

Tilbehør

  • 320 g løse ris, parboiled, fx basmati (ca. 4 dl)
  • 600 g dampede grøntsager, fx broccoli
  • og haricots verts

Sådan gør du

Sådan gør du

Bland rasp og mælkesauce i en skål. Lad det stå i ca. 5 min. Tilsæt kød, hvidløg, garam masala og salt. Rør farsen lind og form den til ovale "bøffer". Lad smørret blive gyldent i en stor stegepande og steg "bøfferne" i ca. 7 min. - vend af og til. Tag "bøfferne" op og tør panden af.

Sauce

Hæld vand og mælkesauce i panden, og krydr med garam masala og gurkemeje. Kom "bøfferne" tilbage i panden og lad saucen koge i ca. 4 min. Drys koriander over retten og smag til.

Hvordan koger man ris

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 10770 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 24,2 g
  • Protein: 24 %
  • Kulhydrat: 54 %
  • Fedt: 22 %

Er du til laktosefri mejeriprodukter?

Tilbage

Se hele vores laktosefri udvalg

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

Se hele vores laktosefri udvalg

Tilbage

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Print

Kilde: