Indiske hakkebøffer

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(43 vurderinger)

30 min

Garam masala, gurkemeje og koriander sender sanserne og tankerne mod Indien.

Ingredienser

Antal portioner

Sauce

Tilbehør

  • 320 g løse ris, parboiled, fx basmati (ca. 4 dl)
  • 600 g dampede grøntsager, fx broccoli
  • og haricot vert

Sådan gør du

Sådan gør du

Bland rasp og mælkesauce i en skål. Lad det stå i ca. 5 min. Tilsæt kød, hvidløg, garam masala og salt. Rør farsen lind og form den til ovale "bøffer". Lad smørret blive gyldent i en stor stegepande og steg "bøfferne" i ca. 7 min. - vend af og til. Tag "bøfferne" op og tør panden af.

Sauce

Hæld vand og mælkesauce i panden, og krydr med garam masala og gurkemeje. Kom "bøfferne" tilbage i panden og lad saucen koge i ca. 4 min. Drys koriander over retten og smag til.

Hvordan koger man ris

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 10770 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 24,2 g
  • Protein: 24 %
  • Kulhydrat: 54 %
  • Fedt: 22 %

Tilbage

Test din viden om Halloumi og vind!

Test din viden om Halloumi og deltag i konkurrencen om en burger-grill, der er ideel til at fremtrylle en burger af de helt gode.

Quiz med her

Konkurrence

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Med Karolines Køkken® app’en får du let adgang til alle opskrifterne fra karolineskøkken.dk. Her er tusindvis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted, så du altid har inspiration og hjælp til dagens madlavning lige ved hånden.

Læs mere og download

Ny, forbedret app

Print

Kilde: