Indiske hakkebøffer

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(46 vurderinger)

30 min

Garam masala, gurkemeje og koriander sender sanserne og tankerne mod Indien.

Ingredienser

Antal portioner

Sauce

Tilbehør

  • 320 g løse ris, parboiled, fx basmati (ca. 4 dl)
  • 600 g dampede grøntsager, fx broccoli
  • og haricot vert

Sådan gør du

Sådan gør du

Bland rasp og mælkesauce i en skål. Lad det stå i ca. 5 min. Tilsæt kød, hvidløg, garam masala og salt. Rør farsen lind og form den til ovale "bøffer". Lad smørret blive gyldent i en stor stegepande og steg "bøfferne" i ca. 7 min. - vend af og til. Tag "bøfferne" op og tør panden af.

Sauce

Hæld vand og mælkesauce i panden, og krydr med garam masala og gurkemeje. Kom "bøfferne" tilbage i panden og lad saucen koge i ca. 4 min. Drys koriander over retten og smag til.

Hvordan koger man ris

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 10770 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 24,2 g
  • Protein: 24 %
  • Kulhydrat: 54 %
  • Fedt: 22 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: