Janssons fristelse med laks

Bedømmelse

(22 vurderinger)

60+ min

En nordisk inspireret opskrift med masser af smag af og kraft. Den gravad laks smager fantastisk sammen med porrer, kartofler og dild bagt i ovn med fløde og rasp.

Ingredienser

Antal portioner

Pynt

  • strimler af porrer

Sådan gør du

Sådan gør du

Skræl kartoflerne og skær dem i tynde strimler. Skær porrerne i tynde strimler. Hak laksen groft. Lad fedtstoffet blive varm i en pande ved kraftig varme, men uden at brune. Svits porrerne til de bliver bløde. Smør et ovnfast fad. Bland kartofler, porrer, laks, salt og dild og fordel blandingen i fadet. Hæld fløden over og drys med rasp. Bag midt i ovnen.

Bagetid

Ca. 40 min. ved 200°.

Frysetips

Lad retten tø i køleskabet. Hæld 2 dl mælk over og varm retten i ovnen ca. 15 min. ved 200º.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 16740 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 23,7 g
  • Protein: 13 %
  • Kulhydrat: 31 %
  • Fedt: 56 %

Hvor finder jeg et Arla produkt?

Tilbage

Nu kan du nemt finde ud af, hvilke butikker der har Arlas produkter nær dig

Hvis du leder efter et specifikt produkt nær dig, kan du nu bruge vores nye "Find butik" service. Denne service hjælper dig til at finde ud af, hvilke butikker tæt på dig, der har netop det Arla produkt du leder efter.

Find produkt

Find produkt

Tilbage

Nu kan du nemt finde ud af, hvilket udvalg af Arla produkter en specifik butik har

Hvis du er i tvivl om hvilke Arla produkter din nærmeste butik fører, kan du med denne service få hjælp til at ikke at køre forgæves

Find forhandler

Find forhandler

Print

Kilde: