Janssons fristelse med laks

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(25 vurderinger)

60+ min

En nordisk inspireret opskrift med masser af smag af og kraft. Den gravad laks smager fantastisk sammen med porrer, kartofler og dild bagt i ovn med fløde og rasp.

Ingredienser

Antal portioner

Pynt

  • strimler af porrer

Sådan gør du

Sådan gør du

Skræl kartoflerne og skær dem i tynde strimler. Skær porrerne i tynde strimler. Hak laksen groft. Lad fedtstoffet blive varm i en pande ved kraftig varme, men uden at brune. Svits porrerne til de bliver bløde. Smør et ovnfast fad. Bland kartofler, porrer, laks, salt og dild og fordel blandingen i fadet. Hæld fløden over og drys med rasp. Bag midt i ovnen.

Bagetid

Ca. 40 min. ved 200°.

Frysetips

Lad retten tø i køleskabet. Hæld 2 dl mælk over og varm retten i ovnen ca. 15 min. ved 200º.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 16740 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 23,7 g
  • Protein: 13 %
  • Kulhydrat: 31 %
  • Fedt: 56 %

Er du til laktosefri mejeriprodukter?

Tilbage

Se hele vores laktosefri udvalg

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

Se hele vores laktosefri udvalg

Tilbage

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Print

Kilde: