Janssons fristelse med laks

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(26 vurderinger)

60+ min

En nordisk inspireret opskrift med masser af smag af og kraft. Den gravad laks smager fantastisk sammen med porrer, kartofler og dild bagt i ovn med fløde og rasp.

Ingredienser

Antal portioner

Pynt

  • strimler af porre

Sådan gør du

Sådan gør du

Skræl kartoflerne og skær dem i tynde strimler. Skær porrerne i tynde strimler. Hak laksen groft. Lad fedtstoffet blive varm i en pande ved kraftig varme, men uden at brune. Svits porrerne til de bliver bløde. Smør et ovnfast fad. Bland kartofler, porrer, laks, salt og dild og fordel blandingen i fadet. Hæld fløden over og drys med rasp. Bag midt i ovnen.

Bagetid

Ca. 40 min. ved 200°.

Frysetips

Lad retten tø i køleskabet. Hæld 2 dl mælk over og varm retten i ovnen ca. 15 min. ved 200º.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 16740 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 23,7 g
  • Protein: 13 %
  • Kulhydrat: 31 %
  • Fedt: 56 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: