Janssons fristelse med laks

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(26 vurderinger)

60+ min

En nordisk inspireret opskrift med masser af smag af og kraft. Den gravad laks smager fantastisk sammen med porrer, kartofler og dild bagt i ovn med fløde og rasp.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

Pynt

  • strimler af porre

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Skræl kartoflerne og skær dem i tynde strimler. Skær porrerne i tynde strimler. Hak laksen groft. Lad fedtstoffet blive varm i en pande ved kraftig varme, men uden at brune. Svits porrerne til de bliver bløde. Smør et ovnfast fad. Bland kartofler, porrer, laks, salt og dild og fordel blandingen i fadet. Hæld fløden over og drys med rasp. Bag midt i ovnen.

Bagetid

Ca. 40 min. ved 200°.

Frysetips

Lad retten tø i køleskabet. Hæld 2 dl mælk over og varm retten i ovnen ca. 15 min. ved 200º.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 16740 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 23,7 g
  • Protein: 13 %
  • Kulhydrat: 31 %
  • Fedt: 56 %

Tilbage

Vind 5000 kr. til årets julemiddag!

Hos Karolines Køkken har vi dækket op til den helt store julemiddag. Du kan finde inspiration til lækre juleretter og deltage i vores quiz. Der er 3 gavekort på 5000 kr. til føtex, Bilka og Netto i spil. Glædelig jul!

Besøg julebordet og quiz med

Vind 5000 kr.!

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde:

Andre gode forslag