Er du til mere af det svenske.....så er Janssons fristelser en klassiker.
Du kan give kødbollerne lidt mere smag ved at tilsætte 1 tsk stødt spidskommen til farsen. Om sommeren smager det dejligt med nye kartofler og en tomatsalat til kødbollerne. Du kan med fordel varme mælken inden du kommer den i kartoffelmosen - så bliver mosen dejlig varm.
Sovsen fra köttbullarne kan du bruge i andre sammenhænge, fx til frikadeller, koteletter eller medistepølse. Du kan også lave en bøf af plantefars. Skift evt. den koncentrerede oksefond ud med grøntsagsfond, hvis du vil have retten vegetarisk.
11540 kJ / 2758 kcal
404 kJ / 97 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 0,9 g |
Protein: | 21,5 % | 5,1 g |
Kulhydrat: | 45,7 % | 10,8 g |
Fedt: | 32,8 % | 3,6 g |
Er sovsen blevet for salt? Karolines Køkkenskole viser med et enkelt tip, hvordan du redder en sovs, der er for salt.