Slip for køen ved iskiosken og lav dine egne lækre softice med spændende topping.
6534 kJ / 1562 kcal
1210 kJ / 289 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 0,4 g |
Protein: | 2,3 % | 1,6 g |
Kulhydrat: | 36,9 % | 26,3 g |
Fedt: | 60,8 % | 19,9 g |
Du kan undlade at si jordbærpuréen til isen - for et mere rustikt udseende. I stedet for at køre isen i en ismaskine, kan du fryse isen i en form (á ca. 1½ liter). Dæk med alufolie og stil isblandingen i fryseren. Frys den i 4-5 timer - rør af og til. Stil isen i køleskabet i 15-20 min. og pisk den til softice. Du kan lave ekstra brændt hvid chokolade og røre det i isen - hvis den skal være ekstra sød og knasende.
Vil du have perfekt pisket flødeskum? Så se her hvordan Karolines Køkkenskole pisker et luftigt og cremet flødeskum.