Julekonfekt - Opskrifter - Arla

Julekonfekt

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(1 vurderinger)

30 min

Juletræer med smag af lakrids og citron. De er dekorative og pynter fint på julebordet.........og så kan de spises. Lækker julekonfekt.

Ingredienser

16 stk.

Antal portioner

  • 200 g ren, rå marcipan
  • 1 tsk citronskal (usprøjtet)
  • 2 tsk friskpresset citronsaft
  • 1 tsk lakridspulver - knust rålakrids
  • 150 g hvid chokolade

Pynt

  • finthakkede grønne usaltet pistacienøddekerne

Sådan gør du

Sådan gør du

Ælt marcipan, citronskal, -saft og lakridspulver godt sammen. Rul det ud til en rektangel (ca. 8 x 16 cm) og 1½ cm tyk. Stil den tildækket på køl i mindst 15 min.

Del marcipanen på langs og skær ca. 16 juletræer af de 2 strimler - foden af juletræet skal være ca. 3 cm.

Hak chokoladen groft og smelt den i en skål over vandbad. Dyp hurtigt juletræerne og pynt med pistacienødder. Lad dem stivne ved stuetemperatur på bagepapir.

Tip

Opbevar konfekten tørt og køligt i en lukket beholder.

Hvordan smelter man chokolade

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 6640 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 7,3 g
  • Protein: 6 %
  • Kulhydrat: 43 %
  • Fedt: 51 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: