Julekonfekt

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(8 vurderinger)

30 min

Juletræer med smag af lakrids og citron. De er dekorative og pynter fint på julebordet.........og så kan de spises. Lækker julekonfekt.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

16 stk.

Antal portioner

  • 200 g ren, rå marcipan
  • 1 tsk fintrevet citronskal (usprøjtet)
  • 2 tsk friskpresset citronsaft
  • 1 tsk lakridspulver - knust rålakrids
  • 150 g hvid chokolade

Pynt

  • finthakkede grønne usaltet pistacienøddekerne

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Ælt marcipan, citronskal, -saft og lakridspulver godt sammen. Rul det ud til en rektangel (ca. 8 x 16 cm) og 1½ cm tyk. Stil den tildækket på køl i mindst 15 min.

Del marcipanen på langs og skær ca. 16 juletræer af de 2 strimler - foden af juletræet skal være ca. 3 cm.

Hak chokoladen groft og smelt den i en skål over vandbad. Dyp hurtigt juletræerne og pynt med pistacienødder. Lad dem stivne ved stuetemperatur på bagepapir.

Tip

Opbevar konfekten tørt og køligt i en lukket beholder.

Hvordan smelter man chokolade

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 6640 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 7,3 g
  • Protein: 6 %
  • Kulhydrat: 43 %
  • Fedt: 51 %

Tilbage

Vind 5000 kr. til årets julemiddag!

Hos Karolines Køkken har vi dækket op til den helt store julemiddag. Du kan finde inspiration til lækre juleretter og deltage i vores quiz. Der er 3 gavekort på 5000 kr. til føtex, Bilka og Netto i spil. Glædelig jul!

Besøg julebordet og quiz med

Vind 5000 kr.!

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde:

Andre gode forslag