Kaffefromage

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(5 vurderinger)

60+ min

For den som elsker smagen af kaffe........også i desserter, så er det bare med at komme i gang - velbekomme.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Opskriften gælder for 10 personer

Pynt

  • chokoladespåner
  • kakaopulver

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Læg husblas i blød i koldt vand i ca. 10 min. Pisk æggeblommer og sukker lyst og luftigt. Rør osten i. Pisk æggehviderne stive og fløden til skum. Smelt husblassen over vandbad med det vand som hænger ved og bland det i kakao og kaffe. Hæld blandingen i æggemassen. Vend stiftpiskede æggehvider og flødeskum i. Hæld fromageblandingen i en skål og stil den tildækket i køleskabet i mindst 1 time. Drys kaffefromagen med chokolade blandet med kakaopulver ligen inden serveringen.

Tip

For en mere kraftig kaffesmag kan du tilsætte nescafé.

Sådan pisker du flødeskum

Vil du have perfekt pisket flødeskum? Så se her hvordan Karolines Køkkenskole pisker et luftigt og cremet flødeskum.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 12310 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 1,2 g
  • Protein: 10 %
  • Kulhydrat: 22 %
  • Fedt: 68 %

Print

Kilde:

Vin match

Moscatel Setubal, Portugal

Den søde, lysebrune vin moscatel de setubal vil være dejlig hertil. Alternativt en cream sherry af oloroso-typen Kilde: Martin Nordkvist

Læs også om vin til chokolade

Andre gode forslag