Kaffefromage

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(5 vurderinger)

60+ min

For den som elsker smagen af kaffe........også i desserter, så er det bare med at komme i gang - velbekomme.

Ingredienser

Opskriften gælder for 10 personer

Pynt

  • chokoladespåner
  • kakaopulver

Sådan gør du

Sådan gør du

Læg husblas i blød i koldt vand i ca. 10 min. Pisk æggeblommer og sukker lyst og luftigt. Rør osten i. Pisk æggehviderne stive og fløden til skum. Smelt husblassen over vandbad med det vand som hænger ved og bland det i kakao og kaffe. Hæld blandingen i æggemassen. Vend stiftpiskede æggehvider og flødeskum i. Hæld fromageblandingen i en skål og stil den tildækket i køleskabet i mindst 1 time. Drys kaffefromagen med chokolade blandet med kakaopulver ligen inden serveringen.

Tip

For en mere kraftig kaffesmag kan du tilsætte nescafé.

Sådan pisker du flødeskum

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 12310 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 1,2 g
  • Protein: 10 %
  • Kulhydrat: 22 %
  • Fedt: 68 %

Tilbage

Test din viden om Halloumi og vind!

Test din viden om Halloumi og deltag i konkurrencen om en burger-grill, der er ideel til at fremtrylle en burger af de helt gode.

Quiz med her

Konkurrence

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Med Karolines Køkken® app’en får du let adgang til alle opskrifterne fra karolineskøkken.dk. Her er tusindvis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted, så du altid har inspiration og hjælp til dagens madlavning lige ved hånden.

Læs mere og download

Ny, forbedret app

Print

Kilde:

Vin match

Moscatel Setubal, Portugal

Den søde, lysebrune vin moscatel de setubal vil være dejlig hertil. Alternativt en cream sherry af oloroso-typen Kilde: Martin Nordkvist

Læs også om vin til chokolade