Kaffefromage
60+ min

Kaffefromage

For den som elsker smagen af kaffe........også i desserter, så er det bare med at komme i gang - velbekomme.
Bedømmelse (3 vurderinger)

Min bedømmelse:

Kaffefromage

For den som elsker smagen af kaffe........også i desserter, så er det bare med at komme i gang - velbekomme.

Opskriften gælder for 10 personer

Pynt

  • chokoladespåner
  • kakaopulver

Fremgangsmåde:

Læg husblas i blød i koldt vand i ca. 10 min. Pisk æggeblommer og sukker lyst og luftigt. Rør osten i. Pisk æggehviderne stive og fløden til skum. Smelt husblassen over vandbad med det vand som hænger ved og bland det i kakao og kaffe. Hæld blandingen i æggemassen. Vend stiftpiskede æggehvider og flødeskum i. Hæld fromageblandingen i en skål og stil den tildækket i køleskabet i mindst 1 time. Drys kaffefromagen med chokolade blandet med kakaopulver ligen inden serveringen.

Tip

For en mere kraftig kaffesmag kan du tilsætte nescafé.

Kilde:

Produkter i opskriften

  • Energiindhold for hele retten: 12310 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 1,2 g
  • Protein: 10 %
  • Kulhydrat: 22 %
  • Fedt: 68 %
Print

Vin match

Moscatel Setubal, Portugal

Den søde, lysebrune vin moscatel de setubal vil være dejlig hertil. Alternativt en cream sherry af oloroso-typen Kilde: Martin Nordkvist

Læs også om vin til chokolade