Kaffefromage

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(5 vurderinger)

60+ min

For den som elsker smagen af kaffe........også i desserter, så er det bare med at komme i gang - velbekomme.

Ingredienser

Opskriften gælder for 10 personer

Pynt

  • chokoladespåner
  • kakaopulver

Sådan gør du

Sådan gør du

Læg husblas i blød i koldt vand i ca. 10 min. Pisk æggeblommer og sukker lyst og luftigt. Rør osten i. Pisk æggehviderne stive og fløden til skum. Smelt husblassen over vandbad med det vand som hænger ved og bland det i kakao og kaffe. Hæld blandingen i æggemassen. Vend stiftpiskede æggehvider og flødeskum i. Hæld fromageblandingen i en skål og stil den tildækket i køleskabet i mindst 1 time. Drys kaffefromagen med chokolade blandet med kakaopulver ligen inden serveringen.

Tip

For en mere kraftig kaffesmag kan du tilsætte nescafé.

Sådan pisker du flødeskum

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 12310 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 1,2 g
  • Protein: 10 %
  • Kulhydrat: 22 %
  • Fedt: 68 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde:

Vin match

Moscatel Setubal, Portugal

Den søde, lysebrune vin moscatel de setubal vil være dejlig hertil. Alternativt en cream sherry af oloroso-typen Kilde: Martin Nordkvist

Læs også om vin til chokolade