Kaneltærte

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(8 vurderinger)

45 min

Krydrede desserter er populære i Sydafrika. Tærten er god med en kop rooibos the.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Ingredienser

8 stykker pr. tærte

Antal portioner

  • 100 g smør
  • 150 g hvedemel (ca. 2½ dl)
  • ½ tsk bagepulver
  • 3 spsk sukker

Fyld

Tilbehør

  • 500 g frisk frugt, fx. fileter af appelsiner og pærer i både

Sådan gør du

Sådan gør du

Lad smørret smelte i en gryde. Tilsæt mel, bagepulver og sukker og rør det sammen til en dej. Tryk dejen ud i en tærteform med løs bund (ca. 24 cm i diameter).

Fyld

Bland sukker, kanel og hvedemel sammen i en skål. Pisk fløden i sukkerblandingen og hæld fyldet på tærtedejen. Bag kaneltærten nederst i ovnen. Lad kaneltærten køle af på en bagerist.

Bagetid

Ca. ½ time ved 175°.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 10930 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 19 g
  • Protein: 4 %
  • Kulhydrat: 40 %
  • Fedt: 56 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde:

Andre gode forslag