Kaneltærte

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(8 vurderinger)

45 min

Krydrede desserter er populære i Sydafrika. Tærten er god med en kop rooibos the.

Ingredienser

8 stykker pr. tærte

Antal portioner

  • 100 g smør
  • 150 g hvedemel (ca. 2½ dl)
  • ½ tsk bagepulver
  • 3 spsk sukker

Fyld

Tilbehør

  • 500 g frisk frugt, fx. fileter af appelsiner og pærer i både

Sådan gør du

Sådan gør du

Lad smørret smelte i en gryde. Tilsæt mel, bagepulver og sukker og rør det sammen til en dej. Tryk dejen ud i en tærteform med løs bund (ca. 24 cm i diameter).

Fyld

Bland sukker, kanel og hvedemel sammen i en skål. Pisk fløden i sukkerblandingen og hæld fyldet på tærtedejen. Bag kaneltærten nederst i ovnen. Lad kaneltærten køle af på en bagerist.

Bagetid

Ca. ½ time ved 175°.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 10930 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 19 g
  • Protein: 4 %
  • Kulhydrat: 40 %
  • Fedt: 56 %

Tilbage

Test din viden om Halloumi og vind!

Test din viden om Halloumi og deltag i konkurrencen om en burger-grill, der er ideel til at fremtrylle en burger af de helt gode.

Quiz med her

Konkurrence

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Med Karolines Køkken® app’en får du let adgang til alle opskrifterne fra karolineskøkken.dk. Her er tusindvis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted, så du altid har inspiration og hjælp til dagens madlavning lige ved hånden.

Læs mere og download

Ny, forbedret app

Print

Kilde: