Karbonader og porrecreme

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(20 vurderinger)

45 min

En karbonade er en fladtrykt kugle af hakket kød stegt som en bøf. Ordet karbonade kommer af, at man oprindeligt ristede kødet over glødende trækul (carbon = kul).

Ingredienser

Antal portioner

Karbonader

  • 400 g hakket svinekød (3-7% fedt)
  • 3 spsk hvedemel
  • ½ tsk groft salt
  • friskkværnet peber
  • 25 g smør

Porrecreme

Tilbehør

  • 1¼ kg kogte kartofler

Sådan gør du

Sådan gør du

Karbonader

Form 8 små karbonader og vend dem i en blanding af mel, salt og peber. Lad smørret blive gyldent i en pande. Steg karbonaderne ved jævn varme i ca. 9 min. - vend af og til. Tag karbonaderne af panden og hold dem varme.

Porrecreme

Bring vand og salt i kog i en tykbundet gryde. Kog porrerne ved kraftig varme og uden låg i ca. 3 min. Hæld vandet fra og damp dem tørre. Tilsæt pastasauce, chili, salt og peber. Bring porrecremen i kog under omrøring og smag til.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 10630 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 29,6 g
  • Protein: 23 %
  • Kulhydrat: 51 %
  • Fedt: 26 %

Er du til laktosefri mejeriprodukter?

Tilbage

Se hele vores laktosefri udvalg

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

Se hele vores laktosefri udvalg

Tilbage

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Print

Kilde: