Karryris med kylling

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(55 vurderinger)

45 min

Karryris med kylling er en fedtfattig opskrift med magert kyllingebryst, lækre grøntsager, krydret karry og dejlige rejer. Glæd dig til at nyde denne ret med masser af smag.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

  • 50 g smør
  • 275 g kyllingeinderfileter i 3 cm stykker
  • ¼ tsk groft salt
  • 2½ tsk ostindisk karry
  • 5 dl basmatiris
  • 3 zittauerløg
  • ¾ liter grøntsagsbouillon
  • 1 tsk groft salt
  • 1 grøn squash i små tern
  • 2 gule peberfrugter i store tern

Tilbehør

  • 150 g grovbrød

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Lad halvdelen af smørret blive gyldent i en stegegryde. Steg kyllingekødet under omrøring i ca. 3 min. Tag kødet op, drys med salt og lad det hvile tildækket.

Smelt resten af smørret i stegegryden ved kraftig varme, men uden at det bruner. Tilsæt karry og lad det bruse af. Svits ris og løg ca. 2 min. og kom bouillon og salt i. Kog blandingen ved svag varme og under låg i ca. 10 min. Skru op til kraftig varme og vend squash og peberfrugter i. Tag gryden af varmen, når retten damper, og lad den trække under låg i ca. 10 min. Vend kyllingekødet i og varm retten igennem. Smag til. Lad rejerne dryppe af. Kom retten i en varm skål og server iskold yoghurt og rejer til.

Tip

I stedet for basmatiris kan man anvende løse, parboiled ris. Så er kogetiden ca. 12 + 12 min.

Mad til i morgen

Er der karryris tilovers, så fyld dem i usødede pandekager sammen med revet ost. Varm pandekagerne i ovnen og server dem sammen med kold yoghurt.

Hvordan koger man ris

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 12460 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 19,3 g
  • Protein: 19 %
  • Kulhydrat: 62 %
  • Fedt: 19 %

Print

Kilde:

Andre gode forslag