Kartoffelgryde

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(15 vurderinger)

45 min

Kartoffelgryde med knoldselleri og porre er cremet og lækker - og nem at tilberede. Retten smager godt til fx medister eller hamburgerryg.

Ingredienser

Antal portioner

Pynt

  • hakket frisk kruspersille

Tilbehør

  • 400 g stegt medisterpølse
  • 200 g syltede rødbeder

Sådan gør du

Sådan gør du

Kom smørret i en gryde og smelt det ved kraftig varme, men uden at det bruner. Svits sellerien i smørret. Tilsæt kartofler, bouillon og salt. Bring retten i kog og lad den koge ved svag varme og under låg i ca. 20 min. Tilsæt porrer og fløde. Bring atter retten i kog og lad den koge ved svag varme og under låg i ca. 5 min. Smag til.

Tip: Kartoffelgryden kan også serveres til andet kød, fx hamburgerryg.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 8120 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 41,4 g
  • Protein: 20 %
  • Kulhydrat: 50 %
  • Fedt: 30 %

Er du til laktosefri mejeriprodukter?

Tilbage

Se hele vores laktosefri udvalg

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

Se hele vores laktosefri udvalg

Tilbage

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Print

Kilde: