Kartoffelgryde

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(15 vurderinger)

45 min

Kartoffelgryde med knoldselleri og porre er cremet og lækker - og nem at tilberede. Retten smager godt til fx medister eller hamburgerryg.

Ingredienser

Antal portioner

Pynt

  • hakket frisk kruspersille

Tilbehør

  • 400 g stegt medisterpølse
  • 200 g syltede rødbeder

Sådan gør du

Sådan gør du

Kom smørret i en gryde og smelt det ved kraftig varme, men uden at det bruner. Svits sellerien i smørret. Tilsæt kartofler, bouillon og salt. Bring retten i kog og lad den koge ved svag varme og under låg i ca. 20 min. Tilsæt porrer og fløde. Bring atter retten i kog og lad den koge ved svag varme og under låg i ca. 5 min. Smag til.

Tip: Kartoffelgryden kan også serveres til andet kød, fx hamburgerryg.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 8120 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 41,4 g
  • Protein: 20 %
  • Kulhydrat: 50 %
  • Fedt: 30 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: