Kartoffelgryde

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(15 vurderinger)

45 min

Kartoffelgryde med knoldselleri og porre er cremet og lækker - og nem at tilberede. Retten smager godt til fx medister eller hamburgerryg.

Ingredienser

Antal portioner

Pynt

  • hakket frisk kruspersille

Tilbehør

  • 400 g stegt medisterpølse
  • 200 g syltede rødbeder

Sådan gør du

Sådan gør du

Kom smørret i en gryde og smelt det ved kraftig varme, men uden at det bruner. Svits sellerien i smørret. Tilsæt kartofler, bouillon og salt. Bring retten i kog og lad den koge ved svag varme og under låg i ca. 20 min. Tilsæt porrer og fløde. Bring atter retten i kog og lad den koge ved svag varme og under låg i ca. 5 min. Smag til.

Tip: Kartoffelgryden kan også serveres til andet kød, fx hamburgerryg.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 8120 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 41,4 g
  • Protein: 20 %
  • Kulhydrat: 50 %
  • Fedt: 30 %

Tilbage

Test din viden om Halloumi og vind!

Test din viden om Halloumi og deltag i konkurrencen om en burger-grill, der er ideel til at fremtrylle en burger af de helt gode.

Quiz med her

Konkurrence

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Med Karolines Køkken® app’en får du let adgang til alle opskrifterne fra karolineskøkken.dk. Her er tusindvis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted, så du altid har inspiration og hjælp til dagens madlavning lige ved hånden.

Læs mere og download

Ny, forbedret app

Print

Kilde: