Kartoffelsalat med tomater, bønner og oliven
                                
                                     30 min
                                
                        
                    
                
                    •
                    
            
         
    En skøn kartoffelslat med masser af smag og fuld af farver. Et måltid i sig selv, men også meget velegnet til fisk eller kød fra grillen.
Ingredienser
| 
                                            
                                                    1 kg
                                                Skrubbede nye kartofler - evt. i halve og kvarte
                                            
                                     | |
|---|---|
| 
                                            
                                                    1 liter
                                                Vand
                                            
                                     | |
| 
                                            
                                                    1 tsk
                                                Groft salt
                                            
                                     | 
| 
                                            
                                                    250 g
                                                Kvark, græsk yoghurt eller fraiche
                                            
                                     | |
|---|---|
| 
                                            
                                                    50 g
                                                Fintrevet hård ost, fx parmigiano reggiano
                                            
                                     | |
| 
                                            
                                                    1½ dl
                                                Basilikumblade
                                            
                                     | |
| 
                                            
                                                    2 spsk
                                                Olivenolie
                                            
                                     | |
| 
                                            
                                                    ½ tsk
                                                Groft salt
                                            
                                     | |
| 
                                            
                                                    400 g
                                                Cocktailtomater i halve
                                            
                                     | |
| 
                                            
                                                    300 g
                                                Dampede grønne bønner i mindre bidder
                                            
                                     | |
| 
                                            
                                                    100 g
                                                Oliven
                                            
                                     | |
| 
                                            
                                                    ½ tsk
                                                Havsalt
                                            
                                     | |
| 
                                            
                                                    
                                                Friskkværnet peber
                                            
                                     | 
Tilbehør
| 
                                            
                                                    240 g
                                                Rugbrød - evt. ristet
                                            
                                     | 
|---|
Sådan gør du
Næringsindhold, pr 100 g
Energiindhold:
245 kJ / 59 kcal
Energifordeling
| Energi pr 100 g | |
|---|---|
| Fiber: | 1,6 g | 
| Protein: | 2,5 g | 
| Fedt: | 1,9 g | 
| Kulhydrat: | 7,8 g | 
            Relateret video
            Hvordan koger man nye kartofler
            
    Se her hvordan du koger nye kartofler. Karolines Køkkenskole viser dig, hvordan du nænsomt koger nye kartofler - så smag og konsistens giver den helt rigtige smag af sommer.
 
    &format=webp) 
    &format=webp) 
    &format=webp) 
    &format=webp) 
    &format=webp) 
    &format=webp) 
     
    