Kartoffelsalat med bønner og ost - Opskrifter - Arla

Kartoffelsalat med bønner og ost

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(7 vurderinger)

1 timer

Kog kartoflerne i forvejen, og du kan lave kartoffelsalaten på ingen tid. Server den med brød eller et stykke stegt kød.

Ingredienser

Antal portioner

Marinade

  • ½ tsk grønne peberkorn i lage
  • 1 spsk hvidvinseddike
  • ½ spsk dijonsennep
  • ½ tsk groft salt
  • 2 spsk rapsolie
  • 3 spsk vand

Salat

  • 500 g friske haricots verts
  • ½ liter vand
  • ½ tsk groft salt
  • 1 finthakket salatløg

Pynt

  • friskhakket kruspersille

Tilbehør

  • 240 g groft brød

Sådan gør du

Sådan gør du

Marinade

Fjern lagen fra peberkornene og hak dem fint. Pisk eddike, sennep, salt og peberkorn sammen. Pisk olien i lidt efter lidt. Pisk vandet i.

Salat

Halvér kartoflerne og vend dem sammen med osten i marinaden. Lad det trække tildækket i køleskabet i mindst ½ time. Nip bønnerne, kom dem i kogende vand tilsat salt og kog dem i ca. 5 min. Hæld bønnerne i en sigte, brus dem over med koldt vand og lad dem dryppe af. Skær bønnerne i mindre stykker.

Ved serveringen

Vend forsigtigt bønner og løg i kartoffelblandingen.

Tip

Frosne haricots verts kan anvendes. Kogetid: Ca. 2½ min.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 10150 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 40,3 g
  • Protein: 13 %
  • Kulhydrat: 57 %
  • Fedt: 30 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: