Kartoffelsalat med tre slags ærter

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(44 vurderinger)

60+ min

En skøn og nem kartoffelsalat med kvark. Smager godt til både kød og fisk.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

  • 1 kg skrubbede nye kartofler
  • 250 g rensede sukkerærter
  • 350 g friskbælgede eller frosne ærter
  • 2½ dl Karolines Køkken® Kvark 0,3% Kvark 0,3%
  • 1½ spsk ravigottesauce
  • 1 dl finthakkede friske dildkviste
  • 1½ tsk groft salt
  • 1 spsk vand

Pynt

  • ristede sesamfrø
  • friske ærteskud

Hertil

  • 4 grillede oksebøffer, fx ribeye-steaks

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Kog kartoflerne i letsaltet vand i ca. 12 min., eller til de er knap møre. Tilsæt sukkerærter og ærter og lad dem koge med uden låg i ca. 1 min. Hæld vandet fra kartofler og ærter og lad dem køle af - evt. på en bakke. Rør kvark og ravigottesauce sammen og vend de afkølede kartofler og ærter sammen med dild, salt og peber - vend evt. lidt vand i kartoffelsalaten, hvis den er for fast i konsistensen. Smag til og pynt med sesam og ærteskud. Server med grillede steaks eller andet grillet kød eller fisk.

Tip

Har du kartofler fra dagen før, går det endnu hurtigere. I stedet for ærteskud kan du pynte med friske dildkviste.

Sådan steger du den perfekte bøf

Vil du servere en mør og saftig bøf er kvaliteten altafgørende. Karolines Køkkenskole viser her én metode til, hvordan du udvælger og steger en bøf, så den bliver helt perfekt.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 9520 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 41,9 g
  • Protein: 33 %
  • Kulhydrat: 41 %
  • Fedt: 26 %

Print

Kilde:

Andre gode forslag