Kebabspyd med radisetzatziki

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(522 vurderinger)

45 min

Kebab betyder egentlig grillet kød. Til disse saftige spyd er der brugt krydret mørbrad.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

  • 600 g svinemørbrad
  • 45 g smør - smeltet
  • 1 tsk stødt spidskommen
  • 1 spsk fintrevet citronskal (usprøjtet)
  • 1½ tsk groft salt
  • 1 tsk sambal oelek
  • 1 lille knust fed hvidløg

Radisetzatziki

Tilbehør

  • 6 pitabrød (ca. 480 g)
  • 1 liter grøn salat (ca. 100 g)
  • 275 g agurk i mindre stykker

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Læg spyddene i vand i ca. ½ time.

Fjerne hinder og sener fra kødet. Skær kødet i 2 cm stykker. Bland fedtstof med spidskommen og de øvrige ingredienser og vend kødet i marinaden. Træk kødet på spyddene.

Radisetzatziki

Hak radiserne groft og vend dem sammen med yoghurt, purløg og salt. Smag til.

Lad en grillpande blive godt varm (ca. 3 min.) Grill kødet ca. 2 min. på hver side - eller steg dem på grillen.

Lun pitabrødene og del dem i halve, server dem sammen med kød, tzatziki og salat.

Sådan afpudser du en svinemørbrad

Det er hurtigt og nemt at afpudse en svinemørbrad. Karolines Køkkenskole viser dig, hvordan du med få trin afpudser en svinemørbrad.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 10350 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 8,3 g
  • Protein: 31 %
  • Kulhydrat: 45 %
  • Fedt: 24 %

Print

Kilde:

Andre gode forslag