Kebabspyd med radisetzatziki - Opskrifter - Arla

Kebabspyd med radisetzatziki

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(520 vurderinger)

45 min

Kebab betyder egentlig grillet kød. Til disse saftige spyd er der brugt krydret mørbrad.

Ingredienser

Antal portioner

  • 600 g svinemørbrad
  • 45 g smør - smeltet
  • 1 tsk stødt spidskommen
  • 1 spsk fintrevet citronskal (usprøjtet)
  • 1½ tsk groft salt
  • 1 tsk sambal oelek
  • 1 lille knust fed hvidløg

Radisetzatziki

Tilbehør

  • 6 pitabrød (ca. 480 g)
  • 1 liter grøn salat (ca. 100 g)
  • 275 g agurk i mindre stykker

Sådan gør du

Sådan gør du

Læg spyddene i vand i ca. ½ time.

Fjerne hinder og sener fra kødet. Skær kødet i 2 cm stykker. Bland fedtstof med spidskommen og de øvrige ingredienser og vend kødet i marinaden. Træk kødet på spyddene.

Radisetzatziki

Hak radiserne groft og vend dem sammen med yoghurt, purløg og salt. Smag til.

Lad en grillpande blive godt varm (ca. 3 min.) Grill kødet ca. 2 min. på hver side - eller steg dem på grillen.

Lun pitabrødene og del dem i halve, server dem sammen med kød, tzatziki og salat.

Sådan afpudser du en svinemørbrad

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 10350 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 8,3 g
  • Protein: 31 %
  • Kulhydrat: 45 %
  • Fedt: 24 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: