Marcipankonfekt med kirsebær

45 min

Marcipan og kirsebær er en god konfekt klassiker. I denne opskrift er der brugt amarenakirsebær, som er italienske dessertkirsebær i en sirup, der smager lidt likøragtig, uden at der er alkohol i.

Marcipankonfekt med kirsebær
Serveringsforslag

Lav evt. din egen hjemmelavede marcipan.

Velbekomme!

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

9034 kJ / 2159 kcal

Energifordeling:
Fiber: 9,9 g
Protein: 6,7 %
Kulhydrat: 47,1 %
Fedt: 46,2 %
Frysetip

Lad marcipankonfekten tø i køleskabet i ca. ½ time.

Relateret video
Hvordan smelter man chokolade

Karolines Køkkenskole guider dig igennem chokoladetemperering - og du skal bare sørge for: god chokolade, et vandbad, et chokoladetermometer og en god portion tålmodighed.

Ingredienser