Lad marcipankonfekten tø i køleskabet i ca. ½ time.
9051 kJ / 2163 kcal
1810 kJ / 433 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 2,4 g |
Protein: | 6,3 % | 6,8 g |
Kulhydrat: | 50,4 % | 53,6 g |
Fedt: | 43,3 % | 21,2 g |
Karolines Køkkenskole guider dig igennem chokoladetemperering - og du skal bare sørge for: god chokolade, et vandbad, et chokoladetermometer og en god portion tålmodighed.
200 g
Marcipan
|
|
---|---|
50 g
Amarenakirsebær
|
|
2 spsk
Kirsebærsauce fra amarenakirsebær
|
|
1 spsk
Kakaonibs
|
|
Flormelis
|
1 spsk
Perlesukker
|
|
---|---|
½ tsk
Kirsebærsauce fra amarenakirsebær
|
200 g
Mørk chokolade
|
---|