Marcipankonfekt med kirsebær
45 min
Fryseegnet
•

Marcipan og kirsebær er en god konfekt klassiker. I denne opskrift er der brugt amarenakirsebær, som er italienske dessertkirsebær i en sirup, der smager lidt likøragtig, uden at der er alkohol i.
Ingredienser
Kirsebærmarcipan
200 g
Marcipan
|
|
---|---|
50 g
Amarenakirsebær
|
|
2 spsk
Kirsebærsauce fra amarenakirsebær
|
|
1 spsk
Kakaonibs
|
|
Flormelis
|
Kirsebærsukker
1 spsk
Perlesukker
|
|
---|---|
½ tsk
Kirsebærsauce fra amarenakirsebær
|
Overtræk
200 g
Mørk chokolade
|
---|
Sådan gør du
Kirsebærmarcipan
Kirsebærsukker
Overtræk
Tips
Tørretid
Lad marcipankonfekten tø i køleskabet i ca. ½ time.
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
9051 kJ / 2163 kcal
Næringsindhold pr. 100g
1810 kJ / 433 kcal
Energifordeling
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 2,4 g |
Protein: | 6,3 % | 6,8 g |
Kulhydrat: | 50,4 % | 53,6 g |
Fedt: | 43,3 % | 21,2 g |
Relateret video
Hvordan smelter man chokolade
Karolines Køkkenskole guider dig igennem chokoladetemperering - og du skal bare sørge for: god chokolade, et vandbad, et chokoladetermometer og en god portion tålmodighed.
