Marcipankonfekt med kirsebær

Marcipankonfekt med kirsebær

45 min
Fryseegnet

Marcipan og kirsebær er en god konfekt klassiker. I denne opskrift er der brugt amarenakirsebær, som er italienske dessertkirsebær i en sirup, der smager lidt likøragtig, uden at der er alkohol i.

Mere inspiration

Lav evt. din egen hjemmelavede marcipan.

Velbekomme!
Frysetip

Lad marcipankonfekten tø i køleskabet i ca. ½ time.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

9218 kJ / 2203 kcal

Næringsindhold pr. 100g

1844 kJ / 441 kcal

Energifordeling
Energifordeling Næringsindhold pr. 100g
Fiber: - 2 g
Protein: 6,6 % 7,2 g
Kulhydrat: 48,1 % 52,1 g
Fedt: 45,3 % 22,6 g
Relateret video
Hvordan smelter man chokolade

Karolines Køkkenskole guider dig igennem chokoladetemperering - og du skal bare sørge for: god chokolade, et vandbad, et chokoladetermometer og en god portion tålmodighed.

Ingredienser