Marcipankonfekt med kirsebær

Marcipankonfekt med kirsebær

45 min
Fryseegnet

Marcipan og kirsebær er en god konfekt klassiker. I denne opskrift er der brugt amarenakirsebær, som er italienske dessertkirsebær i en sirup, der smager lidt likøragtig, uden at der er alkohol i.

Mere inspiration

Lav evt. din egen hjemmelavede marcipan.

Velbekomme!
Frysetip

Lad marcipankonfekten tø i køleskabet i ca. ½ time.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

9034 kJ / 2159 kcal

Næringsindhold pr. 100g

1922 kJ / 459 kcal

Energifordeling
Energifordeling Næringsindhold pr. 100g
Fiber: - 2,1 g
Protein: 6,7 % 7,6 g
Kulhydrat: 47,1 % 53,2 g
Fedt: 46,2 % 24 g
Relateret video
Hvordan smelter man chokolade

Karolines Køkkenskole guider dig igennem chokoladetemperering - og du skal bare sørge for: god chokolade, et vandbad, et chokoladetermometer og en god portion tålmodighed.

Ingredienser