Marcipankonfekt med kirsebær

Marcipankonfekt med kirsebær

45 min
Fryseegnet
Marcipan og kirsebær er en god konfekt klassiker. I denne opskrift er der brugt amarenakirsebær, som er italienske dessertkirsebær i en sirup, der smager lidt likøragtig, uden at der er alkohol i.
Mere inspiration

Lav evt. din egen hjemmelavede marcipan.

Velbekomme!
Frysetip

Lad marcipankonfekten tø i køleskabet i ca. ½ time.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

8845 kJ / 2114 kcal

Næringsindhold pr. 100g

1769 kJ / 423 kcal

Energifordeling
Energifordeling Næringsindhold pr. 100g
Fiber: - 0,8 g
Protein: 4,6 % 4,8 g
Kulhydrat: 60,3 % 62,8 g
Fedt: 35,1 % 16,8 g
Relateret video
Hvordan smelter man chokolade

Karolines Køkkenskole guider dig igennem chokoladetemperering - og du skal bare sørge for: god chokolade, et vandbad, et chokoladetermometer og en god portion tålmodighed.

Ingredienser