Kogt sprængt kalvespidsbryst med peberrodscreme

Kogt sprængt kalvespidsbryst med peberrodscreme

60+ min Hovedret
Fryseegnet
Sprængt kød er en form for tilberedning. Det er en mild saltning, du enten selv kan klare eller købe ved din slagter. Saltningen giver selvsagt kalvespidsbrystet en mild saltet smag, samtidig med at det sprængte kalvespidsbryst efter kogning forbliver saftigt og mørt. Kogt sprængt kalvespidsbryst med peberrodscreme er en ret, der både kan serveres kold, lun eller varm. Vi serverer det kogte sprængte kalvespidsbryst med peberrodssauce, glaserede rødbeder og friske æbler. Hvis du vælger at købe det sprængte kalvespidsbryst ved slagteren, sikrer du dig samtidig den smukke lyserøde farve.
Mere inspiration

Dejilg culottesteg - server med dit yndlingstilbehør.

Culottesteg
60+ min
Culottesteg
(39)
Velbekomme!
Tip

Det kogte sprængte kalvespidsbryst smager fantiastisk som pålæg. Lad det køle og skær det i tynde skiver og server det på rugbrød med peberrodscreme og brødkarse. Riv evt. frisk peberrod over.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

23810 kJ / 5691 kcal

Næringsindhold pr. 100g

429 kJ / 103 kcal

Energifordeling
Energifordeling Næringsindhold pr. 100g
Fiber: - 0,9 g
Protein: 17,1 % 4,3 g
Kulhydrat: 30,1 % 7,6 g
Fedt: 52,8 % 6,1 g

Ingredienser