Dejilg culottesteg - server med dit yndlingstilbehør.
Det kogte sprængte kalvespidsbryst smager fantiastisk som pålæg. Lad det køle og skær det i tynde skiver og server det på rugbrød med peberrodscreme og brødkarse. Riv evt. frisk peberrod over.
23196 kJ / 5544 kcal
418 kJ / 100 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,8 g |
Protein: | 17,1 % | 4,2 g |
Kulhydrat: | 29 % | 7,1 g |
Fedt: | 53,9 % | 6,1 g |
Sprængt kalvespidsbryst (bestil det evt. hos slagteren)
|
1 kg |
---|---|
Vand
|
2 liter |
Sorte peberkorn
|
5 |
Laurbærblad
|
1 |
Gulerod i stykker
|
1 |
Zittauerløg i både
|
1 |
Kviste af frisk timian
|
5 |
¼ liter | |
Frisk, fintrevet peberrod
|
3 spsk |
Sukker
|
1 tsk |
Friskpresset citronsaft
|
1 tsk |
Groft salt
|
½ tsk |
Friskkværnet peber
|
Små rødbeder i mundrette stykker
|
1 kg |
---|---|
Mørk balsamicoeddike
|
2 dl |
Sukker
|
1 dl |
Groft salt
|
2 tsk |
Blade af frisk timian
|
2 spsk |
Æbler fx ingrid marie
|
4 |
Brøndkarse
|
---|
Groft brød
|
240 g |
---|